Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszeretném dolgozni de mégis hogyan?
Figyelt kérdés
Szerelmes voltam egy fiúba nagyon, de nem feküdtem le vele( még most is szűz vagyok) viszont a mai napig bánom, mert azóta sem szeretek igy senkit sem. Tudom hogy Ő nem szeretett, és lehet már meg zakkantam, mert ennek egy éve volt, de gondolkodtam azon, hogy megkeresem és elhívom beszélgetni, leszeretnék vele feküdni, annak ellenére hogy tudom hogy neki az csak egy szex lenne. Ez nagyon gáz?2012. júl. 14. 13:24
11/12 anonim válasza:
Elég komolynak tűnik a dolog,de én a te helyedben nem "dobnám" csak úgy oda magam.Mivan ha megtörténik a dolog és pár napra rá találkozol vkivel akiről azt gondolod hogy ő az aki a helyébe tud(na) lépni?
12/12 anonim válasza:
Ki beszél itt orvosról?
Valakivel találkoznod kellene, beszélgetni, randizni minden különösebb tétel nélkül. Na ő visszarakja az önbizalmad. Csak az a marha nagy baj, hogy utána az első dolgod az lenne, hogy visszamész ahhoz a baromhoz aki szétcseszte a lelked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!