Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyek óvszert? 16l
nem szexre kell, nincs is barátom, de meg akarom nézni milyen tapintasra,illatra..stb
annyira szégyellem. meg nem is tudom honnan vehetnék. megyeszékhelyen élek.
Nem szólnak meg, nyugi:) egyszerűen leteszed, mint minden mást a szalagra, beárazza a gép kifizeted, kapod a blokkot és mehetsz.
Hallottam olyanról, hogy valakinek nem adták ki ,mert nem volt 18..na azt nem tehetik meg, mert ezt ki kell adniuk! Abban az esetben reklamálhatsz simán!
Berakod a kosárba és kifizeted. (DM/Rossman)
Van, ahol kérni kell.
Ha zavar, akkor gyógyszertárban vegyél, ott nincsenek annyian körülötted.
Amúgy nem azt kell szégyellni, ha veszel, hanem azt, ha ész és védekezés nélkül dugsz.
de beszolnak érte:DDD
NA MEGY BASSZ*NI NÉZZÉK EMBEREK
De megfognak, azt fogja mondani az eladó néni, hogy" hé te kislány ottan! vigyed innen a 300Forintodat, nekünk nem kell, vegyél máshonnét kotont..."
bazzeg
21:09
Ez a "kabaré" jelenet már akkor is szánalmas volt amikor kitalálták, nemhogy amikor véghez vitték.
tudom, hogy természetes, de csak 16 vagyok, és én is hallottam ilyet, hogy nem adták ki.. ostoba eladók lehettek.. meg bosszantó, hogy mennyire beégették a gyereket, ha a pultnál vitatkoztak.
de tescoban ilyen nem fordulhat elő?
köszi a sok választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!