Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyek óvszert? 16l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyek óvszert? 16l

Figyelt kérdés

nem szexre kell, nincs is barátom, de meg akarom nézni milyen tapintasra,illatra..stb

annyira szégyellem. meg nem is tudom honnan vehetnék. megyeszékhelyen élek.

2012. júl. 13. 20:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem szólnak meg, nyugi:) egyszerűen leteszed, mint minden mást a szalagra, beárazza a gép kifizeted, kapod a blokkot és mehetsz.

Hallottam olyanról, hogy valakinek nem adták ki ,mert nem volt 18..na azt nem tehetik meg, mert ezt ki kell adniuk! Abban az esetben reklamálhatsz simán!

2012. júl. 13. 20:54
 12/21 A kérdező kommentje:
koszi a sok valaszt! az ötös értette legjobban a problémát, de mindenkinek koszi, jöhetnek még a válaszok:)
2012. júl. 13. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:

Berakod a kosárba és kifizeted. (DM/Rossman)

Van, ahol kérni kell.

Ha zavar, akkor gyógyszertárban vegyél, ott nincsenek annyian körülötted.

Amúgy nem azt kell szégyellni, ha veszel, hanem azt, ha ész és védekezés nélkül dugsz.

2012. júl. 13. 20:55
 14/21 anonim ***** válasza:
ne aggódj, nem fogsz így járni. :) http://www.youtube.com/watch?v=MCiHH8Ve6JU
2012. júl. 13. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:

de beszolnak érte:DDD

NA MEGY BASSZ*NI NÉZZÉK EMBEREK

2012. júl. 13. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:

De megfognak, azt fogja mondani az eladó néni, hogy" hé te kislány ottan! vigyed innen a 300Forintodat, nekünk nem kell, vegyél máshonnét kotont..."

bazzeg

2012. júl. 13. 22:23
 17/21 anonim ***** válasza:

21:09

Ez a "kabaré" jelenet már akkor is szánalmas volt amikor kitalálták, nemhogy amikor véghez vitték.

2012. júl. 13. 22:24
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett, még nem láttam :)
2012. júl. 13. 22:25
 19/21 mizuzizu92 ***** válasza:
semmi cink nincs benne természetes dolog
2012. júl. 13. 22:39
 20/21 A kérdező kommentje:

tudom, hogy természetes, de csak 16 vagyok, és én is hallottam ilyet, hogy nem adták ki.. ostoba eladók lehettek.. meg bosszantó, hogy mennyire beégették a gyereket, ha a pultnál vitatkoztak.

de tescoban ilyen nem fordulhat elő?

köszi a sok választ!

2012. júl. 14. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!