Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szeretik annyira a csupasz pinákat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 11:43
11/18 anonim válasza:
Én szeretem, ha van szőr, bár a dzsungelt nem. Egy felnőtt nő puncija szőrös. Az viszont elvárás, hogy ápolt legyen.
40/F
12/18 anonim válasza:
Mert nem szeretjük a szőrt köpködni ...
#10: a védelmező szerep már lejárt, az még az őskorban volt, amikor az öltözet és a higiénia hiányos volt.
13/18 anonim válasza:
Ott a pont utolsó.
Agyamra mennek már ezzel a védelmező szerep-szöveggel!
14/18 anonim válasza:
Mert undorító a szőr,nyaláskor köpködni egy,kettő nem szép látvány egyáltalán.
Nem tudom miér nem tudják egyesek,hogy ez már ALAP ma,már 13-14 évesek ha letudják szedni akkor egy felnőtt nő is ugyan már szánjon rá 15percet istenem.
Csupasz punci finom,szép,izgató,és jó illatú,ez szerintem elég érv.
24Ffi
15/18 anonim válasza:
Nem szeretem a szőrt, szúr, meg izgatóbb ha frissenborotvált, nem akad bele az arcom, a nyelvem a borostába vagy szőrbe
16/18 anonim válasza:
Ott a pont, #10-es. Agyamra mennek ezzel a higiénikusabb-szöveggel. Ez már lejárt szöveg.
17/18 anonim válasza:
Barátnőmnek pont az orvos mondta ,hogy növessze vissza, mivel hetente 3 napot úszik az uszodába és mindenféle kelések, fertőzések jelentek meg rajta ezért elment orvoshoz. És valóban. Mióta megvan a szőr azóta nincs panasza.
18/18 anonim válasza:
Balf@ szok lehet, hogy unalmas szöveg, de IGAZ bammeg... Meg a szőrköpködés is már annyira unalmas szöveg, rendbe is lehet tartani a szőrt idióták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!