Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszakérheti a srác a pénzt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszakérheti a srác a pénzt, amit eddig rám költött?

Figyelt kérdés

Találkoztam kb. 3-szor egy sráccal, meghívott étterembe, moziba, levitt autóval a Balatonra, ott fizetett: strand, kaja stb.

Viszont a 3. találkozó után megmondtam neki, hogy bocs de ez köztünk mégsem fog működni.

Csók volt, de szex nem és most visszaköveteli a pénzt amit rám költött.

Most mit csináljak?? Alig hiszem el, én nem mondtam neki, hogy ezekre a helyekre vigyen, mindent ő ajánlotta.

2012. júl. 13. 11:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
persze,hogy sok pénz de minek kell már az első randin úgy viselkedni,mint a szerelmesek?-.- meg amúgyis ő is jól érezte magát nem? tehát magára is költött
2012. júl. 13. 11:56
 12/22 anonim ***** válasza:
38%
Micsoda parasztok vannak,nem csoda ha egy nő sem akar velük lenni,ne adj neki pénzt.
2012. júl. 13. 11:56
 13/22 anonim ***** válasza:

"Úgy érezném tartozok ezért valamivel cserébe"

Na, pont ezért szoktam mindig felajánlani, hogy fizetem én a magam részét. Soha, egyszer sem fogadták el. Viszont, utálom azt az érzést, amit gondolom a kérdező is érzett, hogy most két kóláért meg egy mozijegyért meg vagyok véve, mert ez undorító.

Nem kötelező fizetni a nő fogyasztását senkinek, de ha egyszer a férfi vállalja, hogy kifizeti, akkor azért ne várjon semmit cserébe! Vagy tegye örömmel, vagy sehogy!

2012. júl. 13. 12:00
 14/22 anonim ***** válasza:

Elég gáz a gyerek, de abban is igaza volt az egyik hozzászólónak, hogy így az első randikon nem szabad hagyni, hogy ennyit pénzt rád költsön. Egy mozi vagy egy vacsora az oké, de azért egy balatoni kiruccanásba csak akkor mentem volna bele, ha a felét kifizetem. Végül is nem a pasim hivatalosan. Meg kell találni az arany középutat.

Egyébként így valamilyen szinten jogosan gondolhatta, hogy hagyod magad megdönteni ezek után. Tudod a rib@ncokkal is így van valahogy. Főleg ha nem egy napot voltatok Balcsin, hanem szállást is fizetett. Azért elég egyértelmű, hogy ilyenkor mire számítson az ember fia/lánya.

2012. júl. 13. 12:03
 15/22 anonim ***** válasza:

nehogy fizess! ő volt idióta barom amiért ilyen drága randikat csinált. én pont ezért, mivel még előre nem tudom működik-e majd a dolog, megkímélem az 1. 3 randin a pasit a költeketéstől. pl. azt szoktam javasolni hogy piknikezzünk. ehez hoz egy pokrócot, mondjuk málnalevet én meg sütit és kész. vagy hogy menjünk a közeli szabadstrandra, a buszjegy kb. 300 ft de vész esetén még haza is lehet sétálni.

vagy télen szánkozni megyünk etc.

ezekkel ki lehet küszöbölni a hasonló szitukat (és a nőnek sem kell kifizetni a maga részét sem. én pl. olyan csóró vagyok hogy nem is tudnám).

2012. júl. 13. 12:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha ennyire játszotta az agyát, hogy milyen nagyvonalú, akkor utólag ne legyen pitiáner alak!! Ez nagyon gáz! Mondd meg neki, és nyomtasd ki a válaszokat is, mutasd meg!!!!
2012. júl. 13. 12:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Jó lesz ha visszafizeted, sőt, még az órabérét is kifizetheted, amiért veled volt. 2000Ft/óra áron :D

De a hülyeséget félretéve: Az ilyen taplónak csak a képébe röhögnék. Ha már egyszer költöttem valakire, akkor elég bunkóság visszakérni az árát, függetlenül attól, hogy mekkora volt a ráköltött összeg. Ezen felül ameddig nem biztos a dolog, addig én nem is költök senkire nagyobb összeget, de ha költök, akkor azt nem azért teszem, hogy ha nem lesz semmi az egészből, akkor visszakérjem.

2012. júl. 13. 14:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez de szar. Ne fizesd vissza, ha nem te kérted hogy vigyen el ide meg oda.
2012. júl. 13. 17:28
 19/22 anonim ***** válasza:
.
2012. júl. 13. 19:27
 20/22 anonim ***** válasza:
36%
Na ezért is van az, hogy én a nő helyett semmit sem vagyok hajlandó fizetni. (Fizesse a nő is a saját részét!)
2012. júl. 13. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!