Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszakérheti a srác a pénzt, amit eddig rám költött?
Találkoztam kb. 3-szor egy sráccal, meghívott étterembe, moziba, levitt autóval a Balatonra, ott fizetett: strand, kaja stb.
Viszont a 3. találkozó után megmondtam neki, hogy bocs de ez köztünk mégsem fog működni.
Csók volt, de szex nem és most visszaköveteli a pénzt amit rám költött.
Most mit csináljak?? Alig hiszem el, én nem mondtam neki, hogy ezekre a helyekre vigyen, mindent ő ajánlotta.
Kérni kérheti, de te meg ne add oda neki. Úristen milyen ember ez..............
Behajtani rajtad viszont sehogy nem tudja....Hacsak nincs bizonylata a te aláírásoddal, hogy te igenis visszafizeted ilyen esetben! :)
Nem kérheti vissza, de te sem fogadhatod el, amíg nem vagy biztos, hogy lesz az egészből valami.
Ezért nem szoktam sokat költeni az első randikon.
-.-
mond neki h nem olyan sok pénz ez, nem kell a rinya..
LOL:D
Bocsi de ez olyan abszurd! Mégis, hogyan csinálta, fejben tartotta mi mennyibe került, úgymint 2 palacsinta, 1 strandbelépő, a fél tank üzemanyag , 1 mozijegy stb.? Mert ha igen, akkor nagyon örülj neki, amiért a 3. randin nem jutottatok túl! Ilyen egy pitiáner, szarrágó alakot, jó ég!
Nem kérheti vissza természetesen, de én a helyedben felvenném a pléhpofát, és kérnék tőle egy PONTOS elszámolást! Blokkokkal, nyugtákkal, ilyesmikkel alátámasztva, kiszámítva, összeadva. Hátha rájön, miközben írogatja, hogy mekkora egy állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!