Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ijeszt meg ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ijeszt meg ennyire a csajozás?

Figyelt kérdés
25 felé közelítek, és sose csajoztam komolyabban, nem volt soha senkim. Elkezdeném szívesen, ha nem tűnne ennyire bonyolultnak az egész folyamat, annyi mindent kell elsajátítani benne, és ez teljesen megijeszt.
2012. júl. 13. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ne olyat keress aki agyonszolizott, hidrogénszőke, műmellű szépség és a ruháiról lesír hogy a legolcsóbb is 20000 ft-nál kezdődik, mert vlsz nagyigényű.

keress olyat, aki egyszerűen öltözik, nem tűnik ki a tömegből, barna a haja(nincs pénze festetni?), szolid, sminktelen. itt már van remény hogy nem várja hogy gazdag/adonisz legyél. főleg ha a csaj alakja is hagy némi kívánnivalót maga után.

ne úgy ismerkedj hogy "ú, ebből mindenáron kell hogy valami legyen" hanem mintha csak haverkodnál. ha máshogy nem mered megszólítani képzeld azt hogy a lányokat szereti. nekem fordított esetben ez sikerült, addig nem mertem jó pasival beszélgetni de amint "b.uzi" lett, ez már nem okozott gondot :D tudom betegesen hangzik...de amint eldumálgattunk már nem is voltam zavarban, és akkor már nem kellett hominak képzelnem :D

egyébként a legcélszerűbb ha figyeled a csaj viselkedését. onnan leszűrhetetd hogy flegmázós, undok-e, vagy kedves. ha kedves, akkor még ha elutasít sem fog annyira megbántani.

2012. júl. 13. 12:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Na jól van, mivel mindenről nem tudok beszélni, biztosan nem is vagyok intelligens...
2012. júl. 13. 16:57
 13/17 anonim ***** válasza:

12:02 (Mac112)

Te nagyon nagy baromságokat hordasz itt össze. Ülj le, egyes.

2012. júl. 13. 19:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, kérdező. Nem tudom, hogy mikor mit kéne mondani a lánynak. Nem értem, hogy mások honnan szívják ki a szöveget...

Valóban nehéz, lehetetlen dolog csajozni. Ezért én el is terelem a figyelmem róla. Kiverem a farkam és a szex is megoldva. Mást nem tehetek.

19/f

2012. júl. 13. 19:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Azért egy idő után eléggé unalmas csak verni, kifejezetten 20 felett. 19 évesen még nem is annyira nyomasztó.
2012. júl. 13. 23:52
 16/17 anonim ***** válasza:
#13: Miért is?
2012. júl. 14. 08:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Íme az, hogy hogyan lehet leküzdeni!

[link]

Itt pedig rengeteg kérdés, és válasz van a témában:

[link]

2012. júl. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!