Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ijeszt meg ennyire a csajozás?
Pontosan így vagyok ezzel én is, de különösebben nem izgat a dolog:)
24F
Beszélj a magad nevében! Nekem vannak igényeim a nőkkel szemben.
36/F
Ez így azért fáj most. :D
Kicsit olyan, mintha a nőket egy gépnek állítanád be, aki csak akkor ad válaszreakciót, ha megfelelsz az összes kritériumnak. Nyilván senkinek nem fog imponálni, egy hajléktalan, buta, kommunikáció képtelen suhanc, de a legtöbb lánynak nincsenek szigorú elvárásai. Most nagyon felkapott tévhit, hogy csak akkor kellesz egy lánynak, ha gazdag vagy, van két diplomád, csődör vagy az ágyban, és tökéletes partner a kapcsolatban. De megsúgom azért, hogy a legtöbb lány elsősorban egy társat keres. Akivel boldog. Mert lehet neked akármilyen vastag bankszámlád, ha közben meg te magad egy kis nulla vagy.
És igen, vannak igények. De ez oda-vissza jellemző. Szerintem te is elvárod, hogy a párod a társad legyen, hogy bármi van, számíthass rá, hogy jól működjön a kapcsolatotok.
1., Hány nő állt eléd eddig ezzel: "Akkor van nálam esélyed, ha kidumálsz a bugyimból!"
2., Az hogy egy nő társaságában (de bármilyen társaságban, barmikor) tudj beszélni, kommunikálni, az nem a "beszélőkédtől" függ, hanem intelligenciától ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!