Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert kell anyit sertegetni a duci lanyokat?

Ennyi erővel a soványakat miért kell annyit sértegetni, hogy "a csontokkal csak a kutyák játszanak"?
Senkinek semmi nem jó.. nem lehet mindenki tökéletes.

Mikor növünk már fel végre, és mikor lyukadunk ki oda, hogy megértsük, MINDENKINEK MÁS AZ IDEÁLJA. Van, aki a vékony csajokat szereti, van aki az "átlagos" testalkatúakat, van aki a teltkarcsúkra esküszik, van aki a teltekre, a ducikra, és van aki a kövérekre. SZERINTEM mindenkinek egyéni joga, hogy ki melyiket szereti, kinek mi a vonzó, ki mennyire felszínes, stb. Viszont ahhoz senkinek nincsen joga, hogy a másikat leszólja azért, mert ő duci, és nem vékony, vagy pedig ő vékony, és nem duci. A pasik izlésére pedig ugyanezt tudom mondani. Aki a ducikat szereti, azt nem kell leszólni, és aki a vékonyakat, azt sem.
Én sem szólok le mondjuk a cukrászdában egy embert, hogy "Hé te paraszt, mé' franciakrémest esző' minyon helyett'?"
Mindenkinek egyéni joga, hogy mit szeret. Ha pedig ebből a másik gúnyt űz vagy elitéli, addig sajnos itt tartunk, hogy mennek a megalázások, a kiközösítések stb..
Emberek, nem vagyunk egyformák, és a világ pont ettől szép!
Erre mikor jövünk már rá?.. A duci is ugyanolyan ember, mint a vékony, és a vékony is ugyanolyan ember, mint a duci. A bunkók most nem ide tartoznak, de azthiszem abból van mind két "csoportban". Hetente jönnek ide ilyen kérdések, és most már kissé "zavaró" állandóan ezt olvasni. De úgy hiszem, amíg fel nem növünk a "feladathoz", addig a helyzet változatlan marad. A csorda szellem megmarad, aki pedig "kilóg a csordából" azt még kicsit hátba is tessékelik, hogy "Nesze öcsém, ha már nem születtél tömegnek, akkor végképp húzz innen!" Azthiszem ezt páran érezték már..
Üdv, egy különc 15F..

Annyit még hozzátennék, hogy én személy szerint a ducibb lányokat preferálom. Persze nem az igénytelen típust. És ezzel visszatértünk a szokásos mondókához. Legyen szép, ápolt a bőre, öltözködjön ízlésesen, az alakjának megfelelően, ne legyen rajta 30kg smink bla bla bla..
Számomra az a vicc, hogy ezért engem 10/11 szer leszólnak, bezzeg ha én szólok le egy olyant, aki ugyanezt elmondja csak egy VÉKONY csajt alapul véve akkor én helyből egy bunkó paraszt vagyok és beszűkült, mert nem fogadom el mások ideálját...
Mindenhonnét ömlik a "fogyj le" minden tele van reklámmal, fogyókúrás csodagyógyszerekkel, és a vékony fogalma egyenlő lett a sexivel és az egészségessel. Halkan megjegyzem, 30-50 évvel ezelőtt a duci volt a sexi, a vonzó, a nő ideál, stb. aki pedig vékony volt, azt megkérdezték, hogy kap e rendesen enni otthon..
Hogy hogy jutottunk ideáig az legyen a média és a trend dolga, viszont az erkölcsi oldalának semmi köze a divathoz. Mint az előző hozzászólásomban írtam, amíg nem tanuljuk meg kezelni azt, hogy valaki "kilóg a csordából" és nem fogadjuk el.. Addig nincs mit mondani az ilyen kérdésekre!
Előző, 15F

És ezt a videót pedig ajánlanám mindenki figyelmébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!