Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátnőmet, hogy az utcán megnézem más csajok melleit?
Embere válogatja, hogy ki hogy tolerálja az ilyeneket. Én a lábakért vagyok oda, volt olyan csajom aki oldalba szúrt és szólt, hogy nézzek oda, mert ott egy jó lábú csaj.
Ugyanakkor arra is van példa, hogy ha egy másik nőre rá mersz nézni, akkor már megsértődik a csajod.
Az egészséges és átlagos hozzáállás az, hogy a nők tisztában vannak vele, a pasik megnéznek másik nőket is, ezt elfogadják és tolerálják, de nyilván nem úgy kell bámulni másik csajokat, hogy a szemeddel levetkőzteted őket, egyszerűen csak ránézel, örülsz neki, hogy láttál valami szépet és továbblépsz.
Ha normálisan viselkedsz és ezt nem tolerálja a barátnőd, akkor valószínűleg ő túlérzékeny. Próbáljátok megbeszélni, ha nem tud ezen a szokásán változtatni, akkor vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy ő fogadja el, hogy te ilyen vagy, vagy búcsút mondtok egymásnak.
Igen!
Mégis csak a brátnöd hiába vagy mellmániás ez nem ment ki az alol hogy minden csajét megbámulod.
Neki rosszul esik , ettöl hogy másokat is bámulsz azt érezheti hogy nem elég neked csak ö, hanem kellene még vagy ezer másik csaj akinek jobb melle van vagy ilyesmi.
A barátnöje mellét meg akkor se tapizd le ha térden állva könyörög mert utána nem lesz barátnöd se szerintem...
Hát remélem a barátnőd is jó mélyen megnézi a pasikat magának, hátha talál magának egy normálisat!!
Semmi gond nem lenne vele ha nem előtte tennéd!Amiről nem tud nem fáj!De te direkt provokálod!
Már sorry,de minden mánia betegség. És látom kontrollálni sem tudod, szerintem más sem nagyon fogja ez ilyen mértékben tolerálni.
Az elöttem szólónak meg le a kalappal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!