Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy alakul hogy az egyik fél vagyonosabb akkor "melyik a jobbik eset"? Baj ha a Pasi a "csóróbb"?
Az én ambícióim mellett csak a pasi lehet a csóróbb. Tehát nekem nem akadály ,csak szeressen tiszta szívből és értsen a ház körüli férfimunkákhoz (barkácsolás, villanyszerelés)
22/L
Ezt egyéne válogatja. Van, akinek számít, van, akinek kevésbé. Én ismerek olyan anyagias nőt, akinek igenis számít. Olyat is, akinek kevésbé.
Nyilván olyannal nem jönnék össze, aki nagyon sokkal alattam áll egzisztenciában (de ebbe nem csak a vagyoni helyzet tartozik bele, hanem az értelmi képességek, ambíciók is). Tehát pl. nem jönnék össze egy 80-as IQ-jú segédmunkással, aki az estéit a kocsmában tölti...
Szóval ez a vagyoni helyzetnél lényegesen összetettebb. Ha valaki most nem áll túl jól, de kinézem belőle, hogy hosszú távon képes egy átlagos életszínvonalat megteremteni, akkor nem zárkóznék el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!