Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire menő manapság rossz fiúnak lenni? A jó fiúk már senkinek sem kellenek?
Figyelt kérdés
Én a gátlásos, visszahúzód, csendes, jó tanuló fiúk közé tartozom, de osztálykiránduláson először került alkohol a szervezetembe és hát eléggé nagydumás, laza meg feltűnő jelenség lettem hirtelen. De a legdurvább, hogy míg azelőtt egy szép lány sem vett észre, ott hirtelen én lettem a sztár. Minden menő és szép lány körbevett és kereste a társaásgom, pedig azelőtt észre sem vettek.Az események után másnap este pedig az egyik 10/10-es bombázó csaj egyenesen rám mászott, igaz ő részeg volt, én akkor este már nem ittam amúgy. Amúgy szűz vagyok, sosem voltam lánnyal, még csókolózni sem tudok így nem csináltam semmit, csak némán ültem, ő meg folyton bókolt, hogy olyan aranyos vagyok, meg folyton közelített az arcom fele, letaperolt. Aztán barátnőjének valamiért nem tetszett a dolog és azt mondta húzzak el innen, de elég keményen. Én akkor józanon persze nem is mertem volan ellenkezni. Ez másnap történt és sokan még ekkor is ittak, de voltak,akik csak első nap este, ahogy én is. Nekem elég feldolgozni egy nap ivászat eseményeit is és magam sem értem minek tértem rossz útra, amikor világéletemben ellenezetem a káros dolgokat, mint a cigi, alkohol, drogok. Sajnos sok minden homályos, nem is tudom mik történtek velem pontosan részegen, úgy nagyjából emlékszem azért.2012. júl. 12. 19:00
12/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, hogy a jó fiúk már senkinek sem jönnek be... Speciel nekem egy olyan barátom van, aki nem iszik, nem drogozik, és nem cigizik...
Amúgy sokkal nagyobb sikered lenne a lányoknál, ha kicsit több önbizalmad lenne... A lányoknak nagyon sokat jelent a kisugárzás. Mutasd meg, hogy te is vagy olyan jó pasi, mint bármelyik más! Húzd ki magad, mosolyogj, és érezd jól magad! És ne parázz be, ha egy lány hozzád szól... Csak lazán... ;)
13/13 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem igaz, hogy a jófiúk senkinek sem kellenek. A jófiú alatt remélem nem a kocka, otthonülős srácokat értetted. Azok a csajok, akik csak a nagyhangú, "leiszom magam a sárga földig és akkor menő leszek" , "én tudok a legtöbbet inni" srácokra másznak, azoknak nincs se erkölcsi tartásuk, se ízlésük. Én személy szerint azokat a srácokat kedvelem, akik igenis tudnak mértéket tartani, és attól, hogy nincs nagy hangja valakinek, vagy nincs benne minden balhéban, igenis lehet jófej és értékes. Az, hogy mit jelent rosszfiúnak lenni, más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!