Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mellékherém be van dagadva, mitől lehet?
Figyelt kérdés
A mellékherém be van dagadva, nap végére fájni is szokott, -mi lehet a baj?
Valakinek volt már hasonló? Nem szeretnék orvoshoz menni...
2012. júl. 12. 18:53
1/7 anonim válasza:
de csak szeressél orvoshoz menni de k*rvagyorsan
2/7 anonim válasza:
nem dolgozol sokat a melegbe? lehet h a nagy meleg ami kitágítja az ereket és a fizikai munka/megerőlteted magad nekem attól néha szokott fájni de ez csak 1 tipp lehet hülyeséget írtam :)
18/F
3/7 anonim válasza:
szerinted láthatatlanban bárki megtudja mondani? még ha orvos az illető akkor sem, menj el szépen egy dokihoz. a csajok sem szeretnek nőgyógyászhoz járni, mégis kénytelenek. úgyhogy tempósan orvos!
4/7 A kérdező kommentje:
Napi 8 órát dolgozom napon, fizikai munkát...
2012. júl. 12. 18:56
5/7 anonim válasza:
Érdemes orvoshoz menni, mivel a GYK-s dokiknál mindenképp megbízhatóbbak.
6/7 anonim válasza:
én vok az aki a megerőltetős szöveget írta
sztem nincs vele gond ebber arohadt melegbe nekemis szokott.. énis 8 órát melózok naponta... főleg méhg ha lazább alsót veszek fel és lóg a zacskóm akkor ahogy megyek még csapkolóik is kicsit mai még rásegít h fájjon.. de attól füg gmennyire fáj mert nekem nemvészes
7/7 anonim válasza:
Vagy mindkét munkásnak mellékhere-gyulladása van, csak az urológus nagyon veszélyes ember, egyből ollóval indít meg láncfűrésszel, meg sem áll, amíg tőből el nem nyírja a p*csötöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!