Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Be van dagadva a bal herém,...

Be van dagadva a bal herém, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nagyon fáj, de nem szeretnék elmenni dokihoz, max ha már elviselhetetlen a fájdalom...

Mi lehet a gond? Van rá esély hogy elmúljon?

2012. júl. 6. 23:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Mellékheregyulladásod lehet.

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:

[link]

2012. júl. 6. 23:31
 2/3 anonim ***** válasza:

"Nagyon fáj, de nem szeretnék elmenni dokihoz, max ha már elviselhetetlen a fájdalom..."

Ez nem szerelem kérdése. De amíg itt játszod az ostobát, és makacskodsz egy semmiségen, ADDIG a heréd folyamatos gyulladásnak van kitéve, és ANNYIVAL TÖBB sejt pusztul el a herédben. Lassan terméketlen leszel, addigra a fájdalmad is a csúcspontján lesz. És amikor már majd orvoshoz fordulsz... --- már ha fordulsz --- kiderül, hogy max keresztapa le7sz, apuka már nem, és a fejed szépen a falba fogod verni, annyi idősen, amennyi most vagy (Mennyi is?), és kívánnád, hogy...

"-- Bárcsak ne lettem volna ennyire ostoba, hogy megvártam, amíg az állapotom ment7etlen lesz, és tönkretettem a saját életemet azzal, hogy NEM AZONNAL FORDULTAM ORVOSHOZ, AMIKOR a herém FÁJNI KEZDETT!"

Nekem volt herefájdalmam, még tavaly. Igaz, én szerencsés voltam, mert időben elmentem a dokihoz, és megoldódott, de nem mindenki jár így. Én 2 orvosnál is voltam vele, és nem vártam meg, míg teljesen kinyiffannak a heréim.

Szóval? Itt vagy még?

2012. júl. 7. 08:38
 3/3 anonim válasza:
HOGY LEHET ILYEN KÉRÉSEKET FELTENNI??
2012. júl. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!