Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok szerelmes lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szerelmes lenni olyan srácba, akinek túl gyerekes az arca. :S Az idősebbnek kinéző srácok meg nem hajtanak rám. Van még vki így?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírnék megcsókolni egy olyan srácot, akinek kisfiús arca van. Most is van egy srác, aki nagyon aranyos, kedves, stb, de nagyon gyerekes az arca, ezért nem működne.:S

16/L

2009. júl. 12. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem az hogy kisfius arca van az azert lehet mert fiatal... lehet h fiatalab mint te... de ha szereted, akkor majd megszokod az arcat... és ha idösebbek sem hajtanak rad, azert lehet mert akkor te is fiatal lehetsz..
2009. júl. 12. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Hasonló az ízlésem mint Neked.Viszont nem nevezném ezt problémának,vannak olyan korban hozzád illő fiúk,akik ha növesztenek egy kis borostát,már férfiasabban néznek ki :) 3 éve,mikor én voltam 16, találtam olyat aki férfiasan nézett ki,viszont nekem inkább az volt a bajom hogy belül nem voltak elég érettek,és belülről voltak gyerekesek. Azt ajánlom hogy előbb próbálj valakit megismerni,aztán eldönteni hogy menne e vele a dolog. Nekem sokszor volt már hogy olyan pasival jártam aki kívülről tökre nem tetszett. Azzal meg nincs semmi baj hogy nem szereted a gyerekes fejet. Szerintem sokan vannak ezzel így.
2009. júl. 12. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
f*szom megint sikerült ezzel a kérdéssel a béka segge alá nyomni az önbizalmamat :/ ugyanis 15 éves vagyok, de kb 13,14 nek nézek ki ... áááááhhhhh :/
2009. júl. 13. 00:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsiii:S:D Vannak olyan lányok is, akik a fiatalabbakat bírják.:) Szval emiatt nem kell aggódnod.:D
2009. júl. 13. 00:34
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
csicska ribac vagy akkor
2009. okt. 25. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Te meg egy kis g*ci, akinek egy noname oldalon nagy a pofája, de amúgy biztos meg se mersz nyikkanni, örülök hogy legalább itt nagy a pofád, de ha van rá mód, akkor megkérlek, legközelebb a f*szságaidat ne velünk oszd meg, kedves utolsó. Amúgy meg a k*rva anyádat^^
2009. okt. 30. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!