Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem nem jönnek be annyira a szupermodell nők, akkor bennem van a hiba?
És nem löttyedt a narancsbőrtől akart lenni.
Én azt látom,hogy mi pasik általában jobban adunk magunkra,menj csak ki a strandra többen vagyunk izmos jó pasik mint fitneszes csajok.A csajok 90%-a nagymama bikinivel hatalmas p_csával :O
Első vagyok. Egyébként hozzátenném, hogy tegnap mutogattak valami pasit a tv-ben (vagy tegnap előtt?), hogy ő fociról váltott modellkedésre és hogy felkapták, mennyi munkája lett.
Biztosan jól néz ki VALAKINEK, de nekem előbb jutott eszembe róla egy rossz b*zi, ahogy ott pózolgatott, mint egy görög adonisz. Szóval nem hinném, hogy egyedül vagy az ízléseddel, a modell pasik jó része nekem abszolút nem jön be. A lányok meg iszonyat magasak, vékonyak és fogalmazzunk úgy smink nélkül furák... Nem mondanám mindegyiket egy természetes szépségnek. Ettől függetlenül ha valakinek ez tetszik, tetsszen, nekem aztán mindegy. Én elvagyok a magam kis világában, átlagos nőként, átlagos férfiakkal körülvéve, egy teljesen átlagos külsejű párral és így is baromira boldog vagyok! Sosem fordult meg a fejemben, hogy nem vagyok normális, mert nekem nem a csőnacis szépfiúk, vagy fültágítós fenegyerekek jönnek be és nem is a tökéletes arcú modell srácok. Neked sem kéne ezt túllihegni!
"a strandra többen vagyunk izmos jó pasik mint fitneszes csajok"
Nem lóverseny, az ízlések pedig különböznek.
az a helyzet, hogyha még szexre sem kellesz senkinek, akkor mire fel kaparnál párkapcsolatért?
Ha vonzó lennél, akkor kellenél sok embernek sexuálisan, és igazán választás lenne, hogy valakivel párkapcsolatra lépsz. De ha azért vagy társkapcsoaltban, mert épp akadt egy ember aki elvisel és kefél veled, vagy esetleg egymás nyomorát kölcsönösen csökkentitek, és lesz egy silány kapcsoalt, na akkor melyik a jobb?
én ugy vagyok vele, hogy kétféle ember van:
aki csalja a párját meg aki nem csalja, mert a kutyának se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!