Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem nem jönnek be annyira a szupermodell nők, akkor bennem van a hiba?
egy modell kb. 180 cm, ehhez felvesz egy magassarkút, hát pasi legyen, aki odaáll mellé és nem néz el a feje fölött csaj...nem csodálom, hogy nem jönnek be élőben.
Egyébként meg hiába jön be nekem a kedvenc színészem, elméleti a kérdés, pont mint a tiéd, mikor beszéltél utoljára egy modellel??
"de a szupermodellek minden tekintetben a nöi hierarchia csucsát jelentik."
Ezt így nem mondanám. Az éppen aktuális szépségideál megfelelői. Szépségideál = divat + mi tetszik éppen a legtöbb embernek. Örülj neki, hogy nem vagy bégető birka, és egyéni ízlésed van! Hidd el, nem gyakori adottság!
ja, én is láttam közelről egy rakás ékszert, csak nem az enyém volt :)
beszéltél is velük, hogy nem tetszek neked? :)
A nőknek elsösorban a külsejét nézzük. Ez elég fájdalmas tény, de igy van.
nagyszerü, hogy ők szépnek születtek, valoszinüleg nem volt olyan egetrengetö munka abban, amit elértek.
TE BESZÉLSZ?
átlagos nöként leirod, hogy nincs az igényeidnek megfelelö himnemü? Neked nincs magasan a mérce véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!