Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetném vissza?
Van egy fiú akivel régebben jártam, de nem sokáig és nem is volt túl komoly. Én szakítottam vele aztán, miután már nem utált megint megkerestem. Beszélgettünk megint jóba lettünk. Az egyik legjobb barátommá vált. Neki mindig mindent elmondhattam és ő mindig meghallgatott. Akkor még nem nagyon vettem észre hogy ő viszont soha semmit nem mondott el nekem. Senkinek nem beszéltem róla, mert mikor egyszer megpróbáltam egy barátnőmnek ezt megemlíteni akkor kiröhögött hogy hogy képzelem hogy a volt pasimmal barátkozok. Azt mondta hogy hülye vagyok és én inkább hagytam is a dolgot a fenébe. Mikor a barátaimmal voltam, vele nem lehettem, ugye emiatt. És sajnos nagyon keveset tudtunk találkozni. Beszéltünk telefonon, neten meg mindenhol ahol tudtunk. Aztán most a nyár kezdetével végképp eltávolodtunk egymástól. Magánéleti problémáim voltak és amíg azokat meg nem oldottam nem tudtam senkivel sem beszélni. Júliusban megkerestem, viszont megijedtem mert megváltozott. Nem kereste többé a társaságomat. Lerázott azzal hogy ő most filmet néz, meg mindenféle hasonló marhasággal. Vettem az adást: nem kíváncsi rám. Csak és kizárólag egyetlen egy dolgon tudtunk összeveszni de azon mindig. Az én pasiügyeim voltak az ő gyengéi. De inkább aggódott miattam és nem féltékenykedett. Éreztem volna ha még mindig tetszettem volna neki. Ebben biztos vagyok. De akkor most mégis mi történt? Miért haragszik? Vagy egyáltalán haragszik? Nagyon félek hogy végleg elveszítettem őt! Tudom hogy borzasztóan önző vagyok, de elképesztően hiányzik!
(És tudom hogy rossz kategória, de ennél jobbat nem találtam...)
Vannak olyan dolgok az életben amelyeket akaratod ellenére kell tenned.
Ez egyike azoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!