Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetném vissza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném vissza? Megteszek bármit!

Figyelt kérdés

A barátnőm (20 éves) szakított velem 1 hónapja egy hazugság miatt. Persze nem nekem hitt és amilyen balfa$z vagyok még kiabáltam is vele és nagyon köcsög voltam pedig nem akartam. Már nem merek utána menni mert nem akarok rontani a helyzeten. Tudom, hogy nem vagyok túl érdekes és tökéletes de mindennél jobban szeretem, foglalkoztam vele sokat és mindent megadtam neki. Csak vele tudom elképzelni az életemet és egész nap rá gondolok. Mindig arra gondolok hogy nemsokára minden jó lesz megint. Úgy hallottam, hogy ő se érzi jól magát. Bármit megteszek csak jöjjön vissza hozzám! Mit csináljak?

21F

2012. máj. 25. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
igenis menj utána, és beszéljétek meg!plusz kis romantika megyőző lehet
2012. máj. 25. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk mond el neki, amit érzel, gondolsz. Az élet rövid, hogy sz...akodjunk.
2012. máj. 25. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
2012. máj. 25. 21:51
 4/8 anonim válasza:
Ahogy ezt itt leírtad, próbáld meg elmondani neki. Őszintén, mindent. Ha nem áll veled szóba, írd le neki, szerintem egy próbát megér. Egy hazugság miatt vagytok külön, szerintem csak az őszinteség jelenthet megoldást. Ha nem hisz neked most sem, ha nem hatsz rá... akkor is, legalább megpróbáltad! 30N
2012. máj. 25. 21:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Majdnem minden nap kerestem és szerintem már elege van belőlem. És nem hallgat meg.
2012. máj. 25. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha szereted, akkor békén hagyod. Ha magadat jobban szereted, akkor ne add fel...
2012. máj. 25. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:

HAGYD BÉKÉN!!!

Az, hogy "bármit" megtennél, üres szóvirág. Nem "bármit" kell megtenni (arra nincs szüksége), hanem azt, amit kér. Ha tényleg szereted, akkor szabadon engeded, akkor is, ha beledöglesz. Ha akar visszajön...

Ha meg nem szereted, pláne hagyd békén.

2012. máj. 25. 22:27
 8/8 BierBear ***** válasza:
írasd rá a házad!
2012. máj. 25. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!