Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza? Megteszek bármit!
A barátnőm (20 éves) szakított velem 1 hónapja egy hazugság miatt. Persze nem nekem hitt és amilyen balfa$z vagyok még kiabáltam is vele és nagyon köcsög voltam pedig nem akartam. Már nem merek utána menni mert nem akarok rontani a helyzeten. Tudom, hogy nem vagyok túl érdekes és tökéletes de mindennél jobban szeretem, foglalkoztam vele sokat és mindent megadtam neki. Csak vele tudom elképzelni az életemet és egész nap rá gondolok. Mindig arra gondolok hogy nemsokára minden jó lesz megint. Úgy hallottam, hogy ő se érzi jól magát. Bármit megteszek csak jöjjön vissza hozzám! Mit csináljak?
21F
HAGYD BÉKÉN!!!
Az, hogy "bármit" megtennél, üres szóvirág. Nem "bármit" kell megtenni (arra nincs szüksége), hanem azt, amit kér. Ha tényleg szereted, akkor szabadon engeded, akkor is, ha beledöglesz. Ha akar visszajön...
Ha meg nem szereted, pláne hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!