Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a "rossz fiúk"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "rossz fiúk" idővel megjavulnak?

Figyelt kérdés

Lehet hinni egy olyan férfinak, aki egész az egész eddigi életét mással sem töltötte, mint bulizással és csajozással? Egyik korábbi "kapcsolatát" futó, alkalmi nőjét sem vette komolyan. Félt a kötöttségektől és semmiért nem vállalta a felelősséget. Ellehet hinni, hogy közel 30 éves kora miatt, vagy talán annak hatására beleunt ebbe az életbe. Megtalálta azt a nőt, akiért érdemes megváltozni, megbecsüli és nem csalja meg?

Ti hinnétek neki?

2012. júl. 11. 15:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült betörni egyet.

Nagyon sok időm és energiám ment rá, de megérte. Igaz a mai napig odafigyelek minden apró női megérzésemre, hisz ez olyan nekik mint a drog, de immár 6 éve tiszta és csak az én rosszfiúm.

Az elején nem hinnék neki, de már csak azért is egy próbát megér. Nem szabad nagyon komolyan venni, egyből beleszeretni.

2012. júl. 11. 17:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kapcsolat alapja a feltétel nélküli bizalom. Ha ez már a kapcsolat előtt nincs meg, teljesen felesleges belekezdeni. Egyébként kb. 1% az esély arra, hogy megváltozzon.
2012. júl. 11. 17:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja, és simán lehet, hogy ezzel a "meg akarok változni" szöveggel szedte fel az elődeidet is.
2012. júl. 11. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!