Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a barátotok/ba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a barátotok/barátnőtök rányomulna a kiszemeltetekre? 20l

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 23:56
1 2
 11/13 Pj0tr ***** válasza:

A kérdést sem értem meg a sok hőzöngőt. Ha a kedves kérdező nem nyomul rá és csak várja a sült galambot, míg a barátnője lép az ügyben, akkor ez van.

Nem az óvodában vagytok, hogy stipi stopi ez az enyém.

Természetesen van az a rítus két barát között, amikor mindkettőjüknek ugyanaz a kiszemeltje és az egyik már a célvonalnál van:

- Mondd. Nem bánnád ha XY-nal összejönnénk?

- Nem. (Ha itt igennel válaszolsz, akkor bizony te sem vagy jó barát és máris bukó az egész képlet)

Ha tetszik szerezd meg magadnak, ha a srácnak a másik jön be, ez van így jártál.

Amíg nem vagy párkapcsolatban vele addig nem tabu.

2012. júl. 11. 08:37
 12/13 A kérdező kommentje:
nem várom a sültgalambot,holnap találkozok vele, csak zavar,hogy miért nem áll ki a képből,mikor én tetszem a srácnak és nem ő.
2012. júl. 11. 11:18
 13/13 Pj0tr ***** válasza:

"nem várom a sültgalambot,holnap találkozok vele, csak zavar,hogy miért nem áll ki a képből,mikor én tetszem a srácnak és nem ő."

És ezt miből gondolod??? Az, hogy ő mondta nem érv. Biztosan nem mond olyat, hogy hát a barátnőd jobban bejön, de te sem vagy rossz.

Egyébként, hogy áll az ügy?

2012. júl. 23. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!