Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akar valaki elszökni velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsocca kérdése:

Nem akar valaki elszökni velem?

Figyelt kérdés
De most komolyan meg akarok szökni mindegy hogy hova csak messze el nem akar valaki eljönni velem hogy ne egyedül menjek ? elegem lett már az életből és ezt most nem csak hülyeség én tényleg el akarok menni . valaki velem tart ???
2012. júl. 10. 21:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ja, nekem is elegem van már az egész életből. Se egy nő, se egy jó állás, se szerető család, itthon engem már utálnak, már azt várják, hog ymikor tűnök el, de azt nem értik meg, hogy manapság nem olyna könnyű állást találni. Csak én vagyok a lúzer azt mondják, az én hibám, mert nincs melóm.
2012. júl. 10. 23:39
 22/24 anonim ***** válasza:

Hová mennél? Idegenlégió? Kongó? Szomália? Usa? Vagy csak simán Ausztria?

Családdal mi van? Előlük is szöksz?

2012. júl. 11. 00:05
 23/24 A kérdező kommentje:
igen szökök én minden és minden ki elől
2012. júl. 11. 08:18
 24/24 anonim ***** válasza:

Az írásjeleid már elszöktek. :D

Hová mennél különben?

2012. júl. 12. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!