Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jel arra, hogy nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jel arra, hogy nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Bejelöltem egy lányt facebookon, ráírtam, több órát beszélgettünk, érdeklődő volt és aranyos, minden okés volt.

Aztán még ez egy-szer kétszer rövidebb beszélgetéseknél ugyanez történt, 2 napja azonban furcsa volt. Azt írta, hogy fáradt már korábban is, majd lelépett, kicsit furcsa volt.

Tegnap már fel sem jött.

Sok lánynak bejövök amúgy, de nem vagyok csajozógép. Sőt, ő sem a leggyönyörűbb lány, de belsőre nagyon-nagyon jó. :)

Szerintetek mi lehet a baj? Barátja még nem volt, 16 éves, én 18. Mindig én írtam eddig rá.

2012. júl. 10. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg fáradt. Vagy csak nem szeret egész nap a gép előtt lógni.
2012. júl. 10. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Felejtős. Nem jössz be neki. Fogadd el.

Felesleges hitegetnem Téged, a csajok megszokták, h körülöttük ugrálnak, válogatnak és a legjobbat szerzik meg maguknak.

Ha hamar lelépett és mindig Te írsz rá, akkor csupán nem akart megbántani. Ez nyilvánvaló.

2012. júl. 10. 14:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :D

Amúgy nem tűnik olyan csajnak, akinél olyan sokan próbálkoznának, ezért csodálkozom. Mert engem meg nem szoktak visszautasítani, aztán ez így kicsit furcsa.

2012. júl. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!