Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi legyen, válljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen, válljak valahogyan homoszexuálissá? De azt mégis hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
22 vagyok és totál reménytelen a lányoknál, nem értem miért van az, hogy nem kellek nekik, de ennél jobban fáj, ahogy bánnak velem, a külsőm miatt gondolom, azért olyan durvák, flegmák, bunkók velem, mert nem tetszem nekik, ők meg nekem igen. Viszont azt vettem észre, hogy egyre több fiú mondja azt, hogy helyes vagyok, tök jó érzés, hogy végre valakinek bejövök, mégha én sajnos heteronak születtem, pechemre. :/ De szerintetek most mit tegyek, megpróbáljak homokossá válni, csak félek, hogy undorodnék a fiúktól. Sosem tudtam vonzódni a fiúkhoz és most sem tudnám elképzelni, hogy egy fiúval összefeküdjek vagy akár csak smároljak vele, de ha belegondolok így érzek a sok csúnya lány iránt is, nem tudok vonzódni hozzájuk sem, akik meg nekem tetszenek, azok kaphatnak külsőre tőlem ezereszer jobb pasikt, azaz ott tartok megint, hogy nem maradnak mások nekem csak a meleg fiúk. Esetleg van itt olyan hetero fiú, akinek sikerült átállnia, miután egy lánynak sem kellett csak a fiúknak?

2012. júl. 10. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Megint belém fognak kötni, de mint ahogy a melegségről is le lehet szokni, arra is rá lehet szokni

Láttam már iylet, sőt erről beszéltem egyik topicban, hogy ha önbizalmilag lekerüla lányoknál (lelki baj) fiúkra fog menni.

Ez az egész csak agykontroll hogy mitől undorodsz és nem, ha bemeséled magadnak. Szóval homokos is lehetsz, bár szerintem nem jó dolog. Inkább maradj hetero. De most figyeld, a meleg férfitársak, mostmeg ezé fognak lepontozni.

Ha meleget beszélek rá, hogy "lelehet szokni" akkor azé kapom a minuszt

Ha hetero-t beszélek rá, hogy ne legyé meleg, akkor meg azért.

Így toborozzák az embereiket (hogy lehessen nekik válogatni)! Figyeld!

2012. júl. 10. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
veyyél egy pisztolyt és lődd le magad.... de komolyan, engem is sokszor visszautasítottak, egyszer se bunkón, amikor meg igen akkor mert rájuk hagytam, ez róluk mond valamit, nem rólam.
2012. júl. 10. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
A homoszexualitás nem döntés kérdése: genetikus. Éppúgy nincs beleszólásod, mint abba, hogy kék avagy barna szemmel születtél.
2012. júl. 10. 21:34
 4/8 anonim ***** válasza:

sztem ne legyél b*zi.

Találd el azt a csajt aki még megfelel neked és esélyed is lenne. És ha 1.re nem sikerül keress tovább.

én se találtam könnyen lányt, de sikerült.

de ne buzulj, ezt felejtsd el.

2012. júl. 10. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
manapság fejlett országokban a babaszemének színét meg lehet választani...
2012. júl. 10. 21:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudjátok mi fáj a legjobban, hogy én tényleg annyira tudnék szeretni egy lányt, ha találnék és nem csak a külseje miatt, hanem a jelleme is legalább annyira,ha nem jobban számít. Mégsincs senki.
2012. júl. 10. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele. de én inkább úgy gondolkozok, hogy az ismerettségemből (akikkel eddig taliztam) nemkell törödékeny normális pasi, és majd keresek tovább.

jobb ha te is így gondolkozol.

2012. júl. 10. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Hogy te mekkora nyomi vagy!! :DDD

Még csodálkozol h elhajtanak a csajok?!

Ilyen béna balf@sz hozzáállással akarsz te csajt??? Méghogy átállni homárnak.... :DDD

Ne legyél már ilyen szánalmas!!!

Qurvázz! Még az is jobb!!!

2012. júl. 11. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!