Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen, válljak valahogyan homoszexuálissá? De azt mégis hogyan tegyem?

Megint belém fognak kötni, de mint ahogy a melegségről is le lehet szokni, arra is rá lehet szokni
Láttam már iylet, sőt erről beszéltem egyik topicban, hogy ha önbizalmilag lekerüla lányoknál (lelki baj) fiúkra fog menni.
Ez az egész csak agykontroll hogy mitől undorodsz és nem, ha bemeséled magadnak. Szóval homokos is lehetsz, bár szerintem nem jó dolog. Inkább maradj hetero. De most figyeld, a meleg férfitársak, mostmeg ezé fognak lepontozni.
Ha meleget beszélek rá, hogy "lelehet szokni" akkor azé kapom a minuszt
Ha hetero-t beszélek rá, hogy ne legyé meleg, akkor meg azért.
Így toborozzák az embereiket (hogy lehessen nekik válogatni)! Figyeld!

sztem ne legyél b*zi.
Találd el azt a csajt aki még megfelel neked és esélyed is lenne. És ha 1.re nem sikerül keress tovább.
én se találtam könnyen lányt, de sikerült.
de ne buzulj, ezt felejtsd el.

Én is így vagyok vele. de én inkább úgy gondolkozok, hogy az ismerettségemből (akikkel eddig taliztam) nemkell törödékeny normális pasi, és majd keresek tovább.
jobb ha te is így gondolkozol.

Hogy te mekkora nyomi vagy!! :DDD
Még csodálkozol h elhajtanak a csajok?!
Ilyen béna balf@sz hozzáállással akarsz te csajt??? Méghogy átállni homárnak.... :DDD
Ne legyél már ilyen szánalmas!!!
Qurvázz! Még az is jobb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!