Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnál ha kamasz 17 éves fiad egy szintén 17 éves fiúval szeretkezne az ágyában, s véletlenül rájuk nyitnál?
Kedves utolsó 21 éves vagyok tanulok jelenleg, hiszek Istenben ennek következtében próbáltam elfojtani,csajjal járni 2 évig ment de gyötrelmes volt nem feküdtem le velem hittanos volt, aztán egy osztálytársnőm miatt rájöttem hogy nem vagyok egyedül ő leszbikus. Ő is szeretne gyereket, én is, talán egyszer összejön közösen vállalva ha nekem majd lesz párom, neki egy csaj a párja.
Ott a béranyaság spermabank, ezek működnek mesterséges megtermékenyítés szóval lesz unoka.
Úristen :D Ebbe rossz belegondolni is!
Fú, ne tudd meg mennyire. De ez van, most mit tudok neki csinálni.....
Akkor ez ellen nincs mit tenni, ha az én fiam lennél el kellene fogadjalak ilyennek. Ez van. Nekem 2 fiam van, de azért szeretném, ha ők inkább a lányok felé húznának majd.
Remélem anyukád is megért és elfogad majd úgy, ahogy vagy.
Első olvasatra az futott át a fejemen, hogy ott helyben agyoncsapnám mindkettőt.
Én biztos nagyon nehezen fogadnám, ha a fiam (még csak 4 hónapos bébi, szóval nem tudom milyen lesz) a fiúkhoz vonzódna. Viszont a többi kommented alapján értelmes és szimpatikus srácnak gondollak. Azt hiszem valahogy mégis megpróbálnék megbékélni a helyzettel, nem tudom sikerülne-e. De ha egyébként jó a kapcsolatom a gyermekemmel, amire törekedni fogok, akkor azt nem adnám fel azért, mert más a preferenciája. Nehéz kérdés mindenesetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!