Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadnál ha kamasz 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnál ha kamasz 17 éves fiad egy szintén 17 éves fiúval szeretkezne az ágyában, s véletlenül rájuk nyitnál?

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 14:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó 21 éves vagyok tanulok jelenleg, hiszek Istenben ennek következtében próbáltam elfojtani,csajjal járni 2 évig ment de gyötrelmes volt nem feküdtem le velem hittanos volt, aztán egy osztálytársnőm miatt rájöttem hogy nem vagyok egyedül ő leszbikus. Ő is szeretne gyereket, én is, talán egyszer összejön közösen vállalva ha nekem majd lesz párom, neki egy csaj a párja.

Ott a béranyaság spermabank, ezek működnek mesterséges megtermékenyítés szóval lesz unoka.

2012. júl. 10. 14:57
 12/19 anonim válasza:
És a lányok teljesen hidegen hagynak? Bocs,de még sosem beszéltem meleggel és számomra ez érthetetlen, hogy mi jó egy ugyanolyan neműben?
2012. júl. 10. 14:57
 13/19 A kérdező kommentje:
őszintén egy férfin hamarabb megérzek illatokat mint nőkön és agyamig hatol, jobban megnézem őket alaposabban, ők velük fantáziálok.
2012. júl. 10. 14:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Úristen :D Ebbe rossz belegondolni is!

Fú, ne tudd meg mennyire. De ez van, most mit tudok neki csinálni.....

2012. júl. 10. 15:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Úgy érzem ennek alkotott meg a sors, ami ellen nem tehetek, már megtettem hogy küzdöttem ellene de többet nem próbálom, mert nem akarok boldogtalan lenni.
2012. júl. 10. 15:02
 16/19 anonim válasza:

Akkor ez ellen nincs mit tenni, ha az én fiam lennél el kellene fogadjalak ilyennek. Ez van. Nekem 2 fiam van, de azért szeretném, ha ők inkább a lányok felé húznának majd.

Remélem anyukád is megért és elfogad majd úgy, ahogy vagy.

2012. júl. 10. 15:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Első olvasatra az futott át a fejemen, hogy ott helyben agyoncsapnám mindkettőt.

Én biztos nagyon nehezen fogadnám, ha a fiam (még csak 4 hónapos bébi, szóval nem tudom milyen lesz) a fiúkhoz vonzódna. Viszont a többi kommented alapján értelmes és szimpatikus srácnak gondollak. Azt hiszem valahogy mégis megpróbálnék megbékélni a helyzettel, nem tudom sikerülne-e. De ha egyébként jó a kapcsolatom a gyermekemmel, amire törekedni fogok, akkor azt nem adnám fel azért, mert más a preferenciája. Nehéz kérdés mindenesetre.

2012. júl. 10. 15:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen kiakadnék azon, hogy olyan helyzetben látom a gyerekemet. Ha lánnyal van, ha fiúval, mert azért ez neki is, meg a szülőnek is kényelmetlen. Viszont az bántana, ha nem tudtam volna a kapcsolatukról korábban (ami mondjuk már 1 éve tart - ahogy írtad), mert akkor az elárul ezt-azt a szülő-gyerek kapcsolatról. Én még csak 20 éves vagyok, de megfogadtam, hogy nem érdekel, hogy az én gyerekem kit szeret, milyen nemhez vonzódik, én mindenben támogatom, hisz szülőként ez a dolgom. Hogy szeressem, elfogadjam és minden erőmmel őt támogassam. Kicsit sem érezném magam rosszul attól, ha szólna, hogy homoszexuális. Inkább akkor akadnék ki, ha egy év után se mondaná el, hogy van valakije.
2012. júl. 10. 16:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Odamennék és megrugdosnám őket.
2013. ápr. 12. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!