Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ⱳhite ßelle kérdése:
Hogy lehet túlélni ha életem szerelme mással csókolózik?
Figyelt kérdés
Örülök ha boldog olyan lánnyal aki megérdemli, de....2012. júl. 10. 14:19
11/22 anonim válasza:
Had kérdezzek valamit,mennyi ideig jártatok?
12/22 A kérdező kommentje:
Nem voltunk együtt, csak beleszerettem. Barátok voltunk. Majd túlélem... Egyedül is leélheti valaki az életét boldogan.
2012. júl. 10. 14:48
13/22 A kérdező kommentje:
Annyira boldog lennék ha viszont szeretne. :)
2012. júl. 10. 14:57
14/22 anonim válasza:
Nekem 5 hónap alatt sem sikerült teljesen kiheverni, nem voltam depressziós vagy valami, csak szörnyen fájt. Aztán hirtelen nagyot fordult az élet. Megkeresett, bocsánatot kért és bebizonyította, hogy tényleg engem szeret. Most már sokkal jobb minden köztünk, pedig elsőre 8 hónapot voltunk együtt. Most már túl vagyunk a másfél éven. :)
Tehát, ha ő az igazi, visszajön. De még akkor sem biztos, ez majd az élet hozza. :)
16/22 anonim válasza:
Ugyan már,évekig voltam így, mint te, szerelmes voltam a legjobb barátomba, aki rendre összejött a barátnőimmel, épp csak én nem kellettem neki.
Most, közel 10 évvel később látom, milyen szörnyű hiba lett volna, ha összejövünk, és vele maradok, annyira boldog vagyok életem szerelmével. (Aki nem másokat csókol, csak engem.)
17/22 anonim válasza:
Szerintem meg éld az életet.Bármikor jöhet egy olyan szerelem ahol mindketten ugyan úgy éreztek.Illetve tartsd nyitva a szemed mert lehet,hogy már irántad is éreznek hasonlóképp csak nem merik mutatni.
18/22 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Akárhány év múlva de visszajön ha a sors úgy akarja, de ha mással boldog akkor el kell fogadni. Várom mikor lehetünk együtt boldogok.
2012. júl. 10. 15:05
19/22 A kérdező kommentje:
Senki más nem kell nekem, csakis Ő.
2012. júl. 10. 15:06
20/22 anonim válasza:
tök ugyanezen mentem keresztül, mint te. attól, hogy neked ő kell, ő még NEM fog téged szeretni. ezt kell megértened. minél hamarabb sikerül, annál kevesebb ideig szenvedsz majd. lehet ezt csinálni hossz-hosszú évekig, és az eredmény ugyanaz lesz. semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!