Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Amikor azt írjátok, hogy a kis melleket preferáljátok (már aki), akkor mennyire kicsi mellre gondoltok?
Azt a választ most nem fogadom el, hogy "férjen el a tenyeremben". :)
Inkább nézzétek meg ezeket a képeket és aztán válaszoljatok a lenti kérdésre!:
1) AA kosárméretű mell:
2) Olyan A körüli mell:
3) Ő már közelít a B-hez:
Arra lennék kíváncsi, hogy amikor azt mondjátok szeretitek a kis melleket, akkor mekkorára gondoltok?
1, 2 vagy 3?
Vagy ennél nagyobb az elfogadható "kis mell"?
Ha lehet, írjátok meg a korotokat is!
Köszi!
Én bár nő vagyok, de pl a barátnőmnek nagyon kicsi mellei vannak. Nem is kéne neki melltartó sem, top elég lenne. Ettől persze teljesen ki van a lelke.
Mégis olyan bombázó, hogy a pasik csorgatják utána a nyálukat. De hát ő sajnos nem lát tovább a melleinél.
Ha megvan mindened és értelmes leányzó is vagy, akkor tök mindegy milyen kicsi a melled ,akkor is ragadnak rád a pasik.
Mindegyik képen nagyon szép kis cicik vannak, de legszebb kis cicije neked van drága kérdező.
Ha akarsz egy olyan pasival dumálni aki tényleg szereti a kis ciciket akkor írj privit.
28 és már férjnél vagyok. :)
Nem ismerkedési céllal tettem fel a kérdést, hanem azért mert zavart, hogy a legtöbb lány az oldalon, aki magára mint kis mellű nőre hivatkozik minimum B-s kosármérettel rendelkezik, holott az inkább az átlag.
Kíváncsi voltam, hogy az AA/A mellekről mi a vélemény.
Tényleg van-e rajongójuk, vagy csak vigasztalásból írják, hogy az is jó.
Még lenne egy idevágó kérdésem.
Mit gondoltok ilyen kis mellek csak nagyon vékony, törékeny lányokon mutatnak jól?
Nekem mindhárom bejön, imádom a nagyon kicsit és a kicsit is. :)
Egy kismellű lány írhatna amúgy priviben! :D
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!