Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha véletlenül rajta lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha véletlenül rajta lennék ezen a képen, akkor mint gondolnál rólam?

Figyelt kérdés

[link]

van barátom és félek hogy megtalálja őket, és nemtudom mit szólna hozzá. elsősorban fiúk válaszát várom, de a lányoké is érdekel hogy mit mondanának/mondjak a barátomnak? elmondjam-e egyeltalán. az a probléma hogy a polon rajta van a suli embléma és nemtart sokból kitalálnia hogy hol s képszült a kép.

2009. júl. 11. 17:06
1 2 3 4
 11/34 Bea24 válasza:
Azt gondolnám, hogy kissé könnyű vérű, a buli kedvéért mindent csajszi vagy, amivel nincs is baj addig, amíg nem kell másnak elszámolnod.
2009. júl. 11. 17:51
 12/34 A kérdező kommentje:
de ha esetleg kiderül és dobna, akkor így esélyem se lenne egy normális kapcsolatra soha, hiszen egy újkapcsolatban mindig attól kéne rettegnem hogy mikor kiderül és mit fog rá reagálni.(bár a reakció várható lesz, ezekután)
2009. júl. 11. 17:52
 13/34 A kérdező kommentje:

"felrakod a netre??"

gondolod én csináltam a képeket???

2009. júl. 11. 17:53
 14/34 anonim ***** válasza:
90%
Ezek ha jól sejtem, gólyatáboros fotók? a mi gólyatáborunkban is volt egy olyan pontgyűjtős játék az éjszakai túra egyik állomásán, hogy ha minél több ruhadarabot veszel, le annál több ponttal gyarapíthatod a csapatod pontjait. nálunk is fotóztak, mi is bevállaltuk a játékot páran csajok, mert síkrészegek voltunk. (nem kell a kioktatás meg a szentbeszéd, hogy mekkora ribanc dolog ez, mert a gólyatábor erről szól-aki sopánkodik, annak savanyú a szőlő, hogy kihagyott egy ekkora bulit)másnap szóltunk a csapatvezetőnek, hogy lesz szíves nem közzétenni a hiányos ruházatú képeket. intézed el, hogy lekerüljenek a fotók rólad, ennyi az egész, mert a pasid tényleg nem fogja jó szemmel nézni, hogy bárki meglesheti a barátnőjét toplessben.
2009. júl. 11. 18:13
 15/34 anonim ***** válasza:
Jah én is lány vok !!!!!! Azt elfelejtettem irni!:)
2009. júl. 11. 18:25
 16/34 anonim ***** válasza:
84%
nem tudom mért szeditek szét egyből szegény csajt... gólyatábor volt! jhaa, hogy ti nem voltatok? és fogalmatok sincs hogy milyen is ez? akkor ne ribancozzátok le. nyilván nem tesz fel magáról ilyen képeket. és ezért mért hagyná el a barátja? hülyeség. egyrészt kb 10% az esély h megtalálja. és ha meg is találja? gólyatábor volt, ti akkor még nem is ismertétek egymást. biztos van olyan amit ő se csinált volna meg józanul utólag belátva
2009. júl. 11. 18:50
 17/34 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam kérdezni h ezek nem gólyatáboros fotók? Mert ott totál normális az ilyesmi. Mondjuk az h kirakták a netre az nem a legjobb eset, mondjuk én ott csak bikiniig vetkőztem,de volt aki nem! Ettől még nem vagy r*banc főleg ha csak utána lett a fiú.. Ez még semmit se jelent. Aki volt gólyatáborba,tudja. Ha pedig a barátod is volt,neki is tudnia kéne, különben nehéz lesz kimagyarázni,de én leszedetném a helyedben a képeket, és nem itt mutogatnám,mert mivan ha a barátod haverja is ide irogat?:D
2009. júl. 11. 18:55
 18/34 anonim ***** válasza:
ja és én is lány vagyok:-)
2009. júl. 11. 18:55
 19/34 A kérdező kommentje:

"Mert ott totál normális az ilyesmi."

hát azért ilyet ne írjál, mert mindjárt nekem ugaranak hogy a buli kedvérét bármit beválalok... már így is kaptam 1 megjegyzést 17:51kor.

2009. júl. 11. 19:02
 20/34 anonim ***** válasza:

Figyelj rám: ha a barátod tényleg szeret téged, fontos vagy neki meg minden, nem fogja mellre szívni a dolgot, még ha meg is lássa a képeket (amire azért nincs sok esély!!)!

Mielőtt összejöttem a pasimmal, neki volt egy jó kis videója egy lánnyal (...), de engem ez nem érdekelt nagyon, mert engem szeret a srác és akkor még nem is ismertük egymást, mikor a videó készült. Szóval engem nem igazán zavart, akkor azt tette, nem ismert engem, nem csalt meg! :)

Ne aggódj, ez nem egy akkora dolog!! :)

18L

2009. júl. 11. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!