Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha véletlenül rajta lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha véletlenül rajta lennék ezen a képen, akkor mint gondolnál rólam?

Figyelt kérdés

[link]

van barátom és félek hogy megtalálja őket, és nemtudom mit szólna hozzá. elsősorban fiúk válaszát várom, de a lányoké is érdekel hogy mit mondanának/mondjak a barátomnak? elmondjam-e egyeltalán. az a probléma hogy a polon rajta van a suli embléma és nemtart sokból kitalálnia hogy hol s képszült a kép.

2009. júl. 11. 17:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
84%
Ehh én a pasid helyében vagy dobnálak vagy az életbe többet nem biznék benned....
2009. júl. 11. 17:10
 2/34 anonim ***** válasza:
83%
Azt gondolnám hogy nagy ringyo vagy és hogy ezerszer megcsaltad már a pasid már bocs de ezek a képek kicsit sokat mondoak........
2009. júl. 11. 17:11
 3/34 anonim ***** válasza:
74%

ha a párom találnám meg ilyen képen én abban a pillanatban kidobnám, mint egy szakadt zoknit. Nem érdekelne a magyarázkodása és semmi hasonló. Főleg mivel a képből eléggé nyilvánvaló, hogy nem fegyverrel kényszerítették rá...

Remélem a barátod minél hamarabb megtudja és kidob.

Előre sajnálom szegény párod...

Tanulság: Aki k*rv* ne akarjon barátot.

2009. júl. 11. 17:15
 4/34 A kérdező kommentje:
de akkor amikor a kép készült még nem volt a barátom. akkor barátom sem volt.
2009. júl. 11. 17:18
 5/34 A kérdező kommentje:

"ezek a képek kicsit sokat mondoak"

de nem történt semmi csak levettem a pólót.

2009. júl. 11. 17:25
 6/34 anonim ***** válasza:
62%

3. totál igazad van én is sajnálom a párod nagyon gáz!

De ha akkor nem is volt a barátod sztem magayrázkodhatsz neki akkor sem fog benned bizni ezek után én se tenném és ha meglátja lesz elképzelése milyen is vagy valojában milyen csaja is van...

2009. júl. 11. 17:33
 7/34 A kérdező kommentje:
rendben mostmár a lányok írjanak, mert a férfi tábor nagyon utálatos... és nem értik meg hogy csak csajos szorakozás volt.
2009. júl. 11. 17:36
 8/34 anonim ***** válasza:
75%
Azt akarod hallani, hogy mit gondolnak rólad vagy azt akarod, hogy a hasonló könnyűvérű csajszik megnyugtassanak, hogy jól van ez így?
2009. júl. 11. 17:45
 9/34 A kérdező kommentje:

de eddig mindenhol azt olvastam, hogy csak az onnantól számítanak a dolgok, ahogy a kapcsolatot elkezdtem. tisztalappal léptem bele.

mióta megvan a párom azóta egyeltalán nem csináltam ilyet(nehogy azzal gyertek hogy akinek a vérében van az nem változik), és nagyon szeretem.

2009. júl. 11. 17:49
 10/34 anonim ***** válasza:
61%

Előre kihangsúlyozom, hogy LÁNY vagyok.

A válaszom:

A pasid helyében úgy kidobnálak mint macskát sz*rni. Ha ilyenkor még nem volt barátod az oké persze akkor azt csinálsz amit akarsz, de felrakod a netre????????????????,, Normálatlan. Megérdemled hogy ribinek nézzenek.

2009. júl. 11. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!