Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok. Ilyen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok. Ilyen még nem fordult elő velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány(Legyen a neve:'A') akivel szeretjük egymást, de nem vagyunk sajnos együtt.Megpróbáltuk már egyszer, de nem ment, mivel eléggé arra figyeltem, hogy én legyek a domináns.A Múlthéten rendesen összekaptunk.Vasárnap épphogy csak el tudtam érni facebookon keresztül.(tudom hogy nem a legjobb, de ez volt az egyetlen megoldás)Beláttam neki a hibáim és megbeszéltük hol rontottam/tuk el.Az is szóba jött hogy ha 2-3hét múlva haza jön, akkor megpróbáljuk az egészet újra. Eddig minden szép és jó,DE van egy nagyon jó barátnője(Legyen'B' akivel én is jóban VOLTAM, tegnapig.Előző nap:"te vagy a legjobb fiú barátom, megbízom benned". Másik nap: csalódtam benned..(közbevágok egy másik témát)Van egy 4. személy is(lány, ő legyen:'C') Istennek hála!!:D...Aki az alapján ítél meg amit olyan emberek mondanak akik ki nem állhatnak, vagyis csak rosszat hall rólam.Meg se próbál megismerni, de egyből elítél, hogy milyen rossz alak vagyok. B és C elég jó kapcsolatban vannak. Én vagyok:16, A:15 B:15 C:18+..Mivel C ki nem állhat így csak arra tudok gondolni, hogy azért változott meg B viselkedése, mivel C ellenem uszította. Mivel A és B nagyon jóban vannak és C-vel is jó a kapcsolatuk eléggé, így már ketten akarják ellenem fordítani A-t.(SZERINTEM) és ezt onnan gondolom, hogy A-nk írtam, hogy szeretem..és egy egy szavas választ kaptam "oké :D"

Most pedig azon töprengek már egy ideje hogy mit csináljak.Tanácsokat kérnék..:)

2012. júl. 10. 01:32
 1/5 reptail ***** válasza:
18%
LOL .... XDDDDD
2012. júl. 10. 01:34
 2/5 KMJ ***** válasza:
100%
Menj és beszéld meg vele, vagy hagyd a francba, az "oké" amúgy sem túl bíztató.
2012. júl. 10. 01:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezzel nem lehet mit csinálni. Mindig is lesznek ilyen barátnők akik a társaság alapján ítélkeznek mások felett. Próbálj nem foglalkozni vele. A-val meg beszéljétek meg hogy szereted nem akarod elveszíteni félsz hogy olyat állítanak be rólad ami tönkreteszi a kapcsolatotokat. B-vel is megpróbálhatsz beszélni de nem hiszem hogy jobban meghallgatna mint az A.
2012. júl. 10. 01:40
 4/5 A kérdező kommentje:
A mindent tud rólam.Csak attól félek, hogy eléggé tudják manipulálni őt.
2012. júl. 10. 01:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Sosem volt a betűtésztás leves a kedvencem, A, B, C... Én elvesztettem a fonalat... :/
2012. júl. 10. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!