Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szól be mindig? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szól be mindig? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akivel jövőre osztálytársak leszünk a gimiben,de már 10 éve ismerem,mert egy oviba jártunk és az általánosban végig az osztálytársam volt.Amióta nyári szünet van kb. 6-szor találkoztunk és mindig beszólt valamit.Ráadásul olyan perverz dolgokat mond,hogy már nekem ciki.Ha visszaszólok,akkor arra is mond valamit,szóval annak nincs értelme.

Meg olyanokat csinál pl,hogy:

-múlt héten ültünk a moziba,odaült mellém és a film közepén elkezdte fogdosni a combomat és alig akarta abbahagyni.

-tegnap/ma filmeztünk náluk és mellém ült a kanapén és mikor leült,akkor ledobta az üdítőmet.Kértem,hogy vegye fel,de közölte,hogy én is elérem.Amikor hajoltam az üdítőmért,akkor a fejemet odahúzta a f*rkához és alig bírtam leszedni magamról a kezét

-"véletlenül" folyton tapiz,utána állítja,hogy nem ő volt,vagy nem szándékosan csinálta

-szombaton a legjobb barátnőm kitalálta,hogy aludjak nála,mert a szülei elutaztak.Belementem,de nem volt jó ötlet,mert megjelent a barátja,aki a srácnak a legjobb haverja és jött a srác is...Befeküdt mellém az ágyba és mikor felébredtem reggel,akkor én öleltem át őt,pedig nem úgy aludtam el :S

-összeverekedett a barátommal,mert állítása szerint a barátom beszólt neki

Nem tudom,mit tegyek,hogy ezeket befejezze.Tény,hogy 8 éven át szerelmes voltam belé és vele csókolóztam életemben először a ballagás előtt...de annyira különbözőek vagyunk.Őt mindenki ismeri,rengeteg barátnője volt már és a családja gazdag,én vele ellentétben teljesen átlagos és tapasztalatlan vagyok.

Pár napja véletlenül elmondtam a legjobb barátjának,hogy nem szeretem a páromat és Ő elmondta a srácnak,a srác pedig tegnap azt mondta,hogy tudta,hogy még mindig őt szeretem és hogy utálom a barátomat.

Jó,talán tényleg azért kezdtem el járni a barátommal,hogy eltereljem a srácról a gondolataimat és lehet,hogy nem szeretem a barátomat,de megfogom szeretni,ez biztos.

L15

2012. júl. 10. 00:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Úgy látom már nagyon el lehetsz keseredve abból kiindulva, hogy taktikát váltottál. Azt hiszed ha fenyegetőzöl változtatsz a tényeken?

Egyébként a vagdalkozás a te erősséged. Úgy hazugozol, antiszemitázol le embereket, hogy nem is ismered!

Mellesleg amit írtál, nem sok értéke van a kérdés szempontjából.

Engem nem igazán érdekel, hogy a verseidet ki fordította, és milyen eredménnyel.

Itt a Luzsénszky féle talmudról van szó, amit a bíróságok is hitelesnek találtak.

Egyébként, neked kellene néhány különórát venned értőolvasásból, és a logikai képességeiden is van mit csiszolni.

Ha esetleg lemaradtál az egyik tanulságos ok fejtésemről, ajánlom figyelmedbe ezt:

Ha valaki nem képes összerakni a tényeket, pl:

1 nem írnak semmit a az 1925-ben végződő per kimeneteléről.(kivéve a nemzeti oldalak)(amihez még annyit hozzá fűznék, hogy ha beperelték az 1941-ben írt könyve miatt, ami miatt 1945-ben (bűnösnek találták), akkor a nem hitelesen fordított talmud miatt nem? (amit ti is kritizáltok)(és nem is mai téma. kb 100 éves publikáció)

2 a balos sajtó hiteltelensége. lásd: a 23:58-as írásomban

3 aki nem látja be a Luzsénszky Alfonz féle könyv hátulján lévő utolsó mondat jelentőségét.

4 aki annyit sem tud, hogy Magyarországon nem lehet valótlanságokat hitelesként eladni. (ez kimeríti a megtévesztés, a közösség elleni izgatás, rágalmazás, (csalás) ....stb tényállás fogalmát.(ebből következik, hogy nem lehetne megvásárolni) Kivéve, ha a valóságnak megfelel.

5 aki kétségbe vonja a bíróság döntését.

az az illető:

a. Tényleg annyira retardált, hogy nem tud önálló döntést hozni ebben a kérdésben. (amit megjegyzek nem az illető hibája, mivel ez egy fogyatékosság.)

b. az új világrend elkötelezett lobbistája.

c. úgy hülye, ahogy van.

Szóval, ha nem tudod elfogadni a Szentessy-Luzsénszky Alfonz könyvének a hátlapján szereplő mondatot, ("a fordítás hitelességét, többszöri nyomozás, és alapos vizsgálat után, a magyar bíróságok többször is megállapították, és döntésükkel hitelesítették.") tegyél panaszt a bíróságon!

Már csak azon dilemmázok veled kapcsolatban, hogy az a,b,c, pontok közül vajon melyik vonatkozik rád.

2012. júl. 10. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:

bocsi, ezt nem ide szántam.

storno!

2012. júl. 11. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!