Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van valami szép szerlmes történetetek, pl: hogy jötettek össze vagy hasonló? (igaz történet)
Figyelt kérdés
ja és kort is írjatok lécci!!
előre is köszönöm ::)
2012. júl. 9. 21:32
11/11 anonim válasza:
Én itt gyk-n ismertem meg a páromat. Beszélgettem privátban sok fiúval páran meg is kapták az msnem többek között ő is. Nem pasizni akartam, mert azt már megpróbáltam itt de nem jött össze. Nem, most csak barátokat kerestem mert senkim nincs. Általában egy csendes, félénk, visszahúzódó lány vagyok de valamiért vele nem ilyen voltam. Msn után váltottunk skypera és ott kamoztunk sokat. A saját kedves kislányos stílusom helyett valamiért egy egoista majdnemhogy k**vás csajt kezdtem el jáccani ami nem volt könnyű de azt hittem hogy a saját stílusommal senkinek nem kellenék. Ezt jáccottam egy ideig minden délután. Majd az egyik héten beteg lettem így itthon maradtam egy hétre. Valami csoda folytán ő is beteg lett így azt a hetet ő is otthon töltötte. Nekem annak a hétnek az első napja volt a 17. születésnapom. Sajnos nem épp úgy sikerült ahogyan terveztem. Barátok híján szüleimmel akartam tölteni azt a napot, de nekik közbejött valami. Így kicsit rosszkedvű voltam de még mindíg jácottam a szerepet. Rá két napra az exem nagyon kiakasztott. Mivel akkor is épp a mostani barátommal kamoztunk így nem tudtam elrejteni mikor hirtelen ezek miatt és még sok más miatt is kiborultam és sírni kezdtem. Akkor megtört az álarcom és nem voltam már többé a nagyképű liba. Akkor szeretett belém a barátom mikor meglátta milyen vagyok valójában. Én az elején még nem akartam tőle semmit de lassan én is beleszerettem. Néhány nappal később a hétvégén éjszaka smseztünk. Írt egy üzenetet ami sejtelmesen tartalmazta hogy ő esetleg többet szeretne. Ekkor nem is tudom mi miatt felbátorodtam és felhívtam Ekkor vallottuk be hogy mit is érzünk. Azóta már sokszor találkoztunk, rengeteg problémát megoldottunk, de még ezek és a köztünk lévő 200 km ellenére is boldogok vagyunk hogy egymásra találtunk. Sok apró véletlen melyeknek összességében egy nagy csodát köszönhetek. 5 hónapja vagyunk együtt és mindennél jobban szeretem őt (: én 17/L ő 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!