Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van valami szép szerlmes történetetek, pl: hogy jötettek össze vagy hasonló? (igaz történet)
ja és kort is írjatok lécci!!
előre is köszönöm ::)
Egyszer egy táborban kukkoltam a csajokat 2 haverommal. A csajok zuhanyoztak és lebuktunk. Csak én mertem odamenni a csajhoz másnap, hogy bocsánatot kérjek. Kicsit dumáltunk és valahogy összejöttünk.
Azóta együtt vagyunk
F/19
amikor a párom szakított velem, mert azthitte mással voltam. a szakítás fájt, elmentem éjszaka csavarogni céltalanul, amikor apa hívott, hogy könnyes szemekkel jött hozzánk a párom és engem keresett és elment. én meg még úgy éjszaka, elmentem hozzá ahol ő él (nagy család) kijött, bebugyolálva egy pokrócban, azthittem az anyja, elkezdtem mondani, hogy a párom keresem aztán nevetett, hogy de én vagyok :) és elmondtam neki, hogy muszáj elmondanom, mert szinte soha nem mondtam mennyire szeretem, és ha valóban így látja, hogy legyen vége, tiszteletben tartom, mert a bizalom vissza már úgy sem jön, és csak ennyit akartam és szia. és elfordultam, elindultam, utánam szólt, elindultunk egymás felé, átölelt és sírtunk mind a ketten.
olyan volt, mint egy filmben.
Egy pénteki napon elmentem a discoba. Jól bebasztam felszedtem valami csajt akiről azt hittem hogy prosti. Este felmentem a lakására és hát nyomtuk az összes létező pózban!
Reggel full K.O. és nézem hogy mellettem fekszik a csaj és valaki iszonyat gyönyörű baby volt! Beszélgettünk minden féléről aztán kiderült hogy neki sincsen senkije és én is egyedül állok a nagyvilágban így hát megpróbáltuk a dolgot . Először még főleg csak szexuális kapcsolatra építettünk de utánna már teljesen belezúgtam. Már 3éve együtt vagyunk és jön a kisbaba aki 8 hónapja nyomja a kicsim pociját és vallszeg lány lesz akit Fanninak fogunk elnevezni.
( Elég gáz egy story de ilyenek is léteznek)
25/FF
köszi a válaszokat , és mindenkinek gratulálok :))
velem is volt egy olyan hogy a folyosón mentem (helánkába, és egy hosszú blúzban), amikor pár hülye gyerek akik bevoncoltak a wc-be (a férfi wc-ről van szó a suliban)és én pedig torkom szakattából sikítottam,először csk azt hittem hogy jülyülnek de amikor már elkezdtek tapogatni meg minden akkor már mégjobban sikítottam!(elég messze voltunk a wc-hez , és még a ügyeletes tanár sem volt ott, mindenki minket nézett,3man voltunk) tisztában voltam vele mit akarnak velem csinálni, amikor pedig beértünk a wc-be akkor elkezdtek vetkőztetni(próbáltam ellentkezni, az egyiket leis sikerült köpnöm) :D de nem tartott sokáig mikor már majd nem mesztelen voltam (persze nem hagytam abba a sikítozást) akkor jött Áron meg egy pár haverja-haverom és megverték őket, Áron a kezében vitt ki a mosdóból , és annyira beleszerettem hogy most járunk, majd elmeséltük a tanárnőnek , és azok az idióta gyerekek kaptak igazgatóit!
mint a filmekben !
nagyonszép egy történet és igaz hogy csak a vége jó ..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!