Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek van valami szép szerlme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van valami szép szerlmes történetetek, pl: hogy jötettek össze vagy hasonló? (igaz történet)

Figyelt kérdés

ja és kort is írjatok lécci!!

előre is köszönöm ::)

2012. júl. 9. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egyszer egy táborban kukkoltam a csajokat 2 haverommal. A csajok zuhanyoztak és lebuktunk. Csak én mertem odamenni a csajhoz másnap, hogy bocsánatot kérjek. Kicsit dumáltunk és valahogy összejöttünk.

Azóta együtt vagyunk

F/19

2012. júl. 9. 21:37
 2/11 A kérdező kommentje:
grat :))
2012. júl. 9. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

amikor a párom szakított velem, mert azthitte mással voltam. a szakítás fájt, elmentem éjszaka csavarogni céltalanul, amikor apa hívott, hogy könnyes szemekkel jött hozzánk a párom és engem keresett és elment. én meg még úgy éjszaka, elmentem hozzá ahol ő él (nagy család) kijött, bebugyolálva egy pokrócban, azthittem az anyja, elkezdtem mondani, hogy a párom keresem aztán nevetett, hogy de én vagyok :) és elmondtam neki, hogy muszáj elmondanom, mert szinte soha nem mondtam mennyire szeretem, és ha valóban így látja, hogy legyen vége, tiszteletben tartom, mert a bizalom vissza már úgy sem jön, és csak ennyit akartam és szia. és elfordultam, elindultam, utánam szólt, elindultunk egymás felé, átölelt és sírtunk mind a ketten.

olyan volt, mint egy filmben.

2012. júl. 9. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
előző vagyok 23 L
2012. júl. 9. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Egy pénteki napon elmentem a discoba. Jól bebasztam felszedtem valami csajt akiről azt hittem hogy prosti. Este felmentem a lakására és hát nyomtuk az összes létező pózban!

Reggel full K.O. és nézem hogy mellettem fekszik a csaj és valaki iszonyat gyönyörű baby volt! Beszélgettünk minden féléről aztán kiderült hogy neki sincsen senkije és én is egyedül állok a nagyvilágban így hát megpróbáltuk a dolgot . Először még főleg csak szexuális kapcsolatra építettünk de utánna már teljesen belezúgtam. Már 3éve együtt vagyunk és jön a kisbaba aki 8 hónapja nyomja a kicsim pociját és vallszeg lány lesz akit Fanninak fogunk elnevezni.

( Elég gáz egy story de ilyenek is léteznek)

25/FF

2012. júl. 9. 21:57
 6/11 anonim válasza:
Én a suliban jöttem össze egy jó csajjal. Farsangi buli volt de nálunk ez olyan hogy dj jön a suliba. Na és elkezdődött a buli s a lányok szoltak hogy menjek táncólni előbb nem mertem de aztán vettem a bátorságot és odamentem utána a többi csaj elment csak én meg a barátnőm táncoltunk. Utána viszajöttek a csajok és akkor meg kérdeztem a barátnőmtől hogy tényleg azt mondta hogy legszivesebben velem járna az osztályból. és meg kérdeztem és azt mondta igen és mondtam semmi gond mert már én is meg akartam kérdezni na és a buli végén meg beszéltük hogy dumcsizunk egyet a FACEBOOK-on és össze jöttünk másnap már tök jó volt mert hétvége volt és pihentem. Na de a lénye hogy azóta is azzal a csajjal járok. ;)
2012. júl. 9. 22:24
 7/11 anonim ***** válasza:
.
2012. júl. 9. 22:26
 8/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat , és mindenkinek gratulálok :))

velem is volt egy olyan hogy a folyosón mentem (helánkába, és egy hosszú blúzban), amikor pár hülye gyerek akik bevoncoltak a wc-be (a férfi wc-ről van szó a suliban)és én pedig torkom szakattából sikítottam,először csk azt hittem hogy jülyülnek de amikor már elkezdtek tapogatni meg minden akkor már mégjobban sikítottam!(elég messze voltunk a wc-hez , és még a ügyeletes tanár sem volt ott, mindenki minket nézett,3man voltunk) tisztában voltam vele mit akarnak velem csinálni, amikor pedig beértünk a wc-be akkor elkezdtek vetkőztetni(próbáltam ellentkezni, az egyiket leis sikerült köpnöm) :D de nem tartott sokáig mikor már majd nem mesztelen voltam (persze nem hagytam abba a sikítozást) akkor jött Áron meg egy pár haverja-haverom és megverték őket, Áron a kezében vitt ki a mosdóból , és annyira beleszerettem hogy most járunk, majd elmeséltük a tanárnőnek , és azok az idióta gyerekek kaptak igazgatóit!

mint a filmekben !

nagyonszép egy történet és igaz hogy csak a vége jó ..

17L

2012. júl. 9. 22:29
 9/11 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírásért sietten..
2012. júl. 9. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:
amikor a barátom a tudtom nélkül várt engem a vonat állomáson másfél órán keresztül pedig az egész vonat utat végig telefonáltuk és mondta, hogy megy hazafelé
2012. júl. 9. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!