Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek normális fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek normális fiúk?

Figyelt kérdés
akik nekem bejönnek mind bunkók!miért van az úgy hogy jól néz ki egy fiú és bunkó miért nem lehet egy jóképű fiú normális vagy ha normális is akkor miért nem szabad?
2012. júl. 9. 19:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Most mi a bajotok a szőkékkel? :D

Én is az vagyok XD

Úgyhogy mégsem olyan ritka, de amúgy ha körbenézel ahol laksz, ott is találni fogsz.

2012. júl. 10. 14:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Én elvileg normális vagyok, de biztos van valami gond, mert 22/F vagyok és még nem volt barátnőm.

Lehet, h túl válogatós vagyok és nem akarom, hogy kihasználjanak a nők. Ez van.

2012. júl. 10. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!