Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek normális fiúk?
Figyelt kérdés
akik nekem bejönnek mind bunkók!miért van az úgy hogy jól néz ki egy fiú és bunkó miért nem lehet egy jóképű fiú normális vagy ha normális is akkor miért nem szabad?2012. júl. 9. 19:35
1/22 anonim válasza:
Vannak, majd találsz te is egyet.
2/22 anonim válasza:
mert gyerek vagy, vagy hatalmas egóval rendelkezel.
Mért nem adsz lejebb az igényeidből,mért a jóképű pasikra buksz? Mért nem az érzelmek vezetnek?
Ez csak érdekkapcsolat lenne amit te akarsz.
3/22 anonim válasza:
ne általánosítsunk ha kérhetem
gondolom 19 éves vagy, a nevedből kiindulva és Teodórának hívnak:), szóval túl idős vagy hozzám
4/22 anonim válasza:
A jó fiúk csúnyák vagy olyan alacsonyak és vékonyak, mint én. Egy izomállattól, aki még jóképű is esetleg pénzes, ne várd azt, hogy érdekelni fogja a te lelki villágod, neki bármikor lehet nője, mit érdekli őt más, csak a saját élvezetére hajt, tisztelet a kivételnek.
5/22 anonim válasza:
Mert tegnap mindegyik penészes sajtot evett és kihaltak... Erre milyen választ vár ???! Ha nem dobott ki legalább 5 ilyen kérdést a kereső, akkor poshadjak meg.
6/22 anonim válasza:
Én nem vagyok bunkó, de jóképű talán ;) 14/F
7/22 anonim válasza:
56%os azon, hogy vékony vagy tudsz változtatni, ott van példaképnek pl Zyzz. Jó, meghalt , de nem emiatt..
8/22 anonim válasza:
Én normálisnak tartom magam, sőt, még szabad is vagyok, tehát válaszoltam két kérdésedre is. Hogy miért bunkókat találsz, azt nem tudom. Erre neked kell rájönnöd.
27/F
9/22 anonim válasza:
Én jól nézek ki és normális is vagyok:) De csak azért, mert van egy kis önbizalomhiányom...
10/22 anonim válasza:
Mert egy idióta pitsa vagy, azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!