Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KUTYA vagy HAPSI?

Figyelt kérdés
Ha egy nő nagyon szereti a kutyáját, de a pasi, akit szintén szeret nem fér meg több okból sem az állattal egy lakásban, akkor a nő kit válasszon végül? Egy szavas válasz is elég. (egy reggeli kérdés kiegészítéseként)

2012. júl. 9. 16:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Kert nincs?
2012. júl. 9. 16:55
 22/38 anonim ***** válasza:
Nézd, ha nekem egy nő - legyen bármilyen bombázó - és a macskáim között kéne választanom, biztosan a macskákat választanám. Együtt élünk, hozzám nőttek, szeretem őket.
2012. júl. 9. 16:58
 23/38 anonim ***** válasza:
Hát elég szánalmas döntés lenne a kutyát választani... Szóval egyértelműen a HAPSI!
2012. júl. 9. 17:16
 24/38 okoska31 ***** válasza:
Kutya kertbe, vagy vissza szülőkhöz? vagy amolyan patkány féle?..
2012. júl. 9. 17:16
 25/38 anonim ***** válasza:
Attól is függ mióta van kutya és mióta ismered a fiút. Egy jöttment miatt nem dobnám ki a kutyámat aki x ideje velem él. Ha tényleg szerelmes leszek és ő is szeret akkor elsősorban megpróbál alkalmazkodni ha nem megy neki akkor meg megy a kutya anyámékhoz.
2012. júl. 9. 17:20
 26/38 anonim ***** válasza:
Kutya !
2012. júl. 9. 17:30
 27/38 anonim ***** válasza:
Én is úgy nevelkedtem, hogy az állatoknak kint van a helye! Max ilyen halak, pókok, hörcsögök lehettek bent. Amúgy én sem bírnám elviselni, ha egy kutya zavarna engem és a párom miközben szeretkezünk. Jobb annak kint.
2012. júl. 9. 17:43
 28/38 anonim ***** válasza:
8%
VAgy talána kutyával dugnál inkább, mint a hapsiddal? Akkor válaszd a kutyát, az is megdug végülis. Sok nő csinálja, csak kevés vallja be. :D
2012. júl. 9. 17:44
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Szeretem a kutyákat. De. Ha egy csaj képes lenne a kutyája miatt dobni engem akkor tulajdonképp nem is kéne dobnia mert előbb dobnám én őt, ugyanis ritka elcs.szett kapcsolat lehet az ahol még a kutya is fontosabb a másiknál. Az ilyen nők járjanak nyugodtan a kutyájukkal (sok boldogságot hozzá...) de akkor ne akarjanak férfit.
2012. júl. 9. 18:07
 30/38 anonim ***** válasza:

Mindkettő.

A pasit nem viszed föl a lakásodba, vagy amennyiben az indokai alapján lehetséges, amikor felviszed magadhoz, addig odaadod szomszédnak/portásnak a kutyát, hogy vigyázzon rá 2-3 órán keresztül.

Ha mindenképp választani kéne, inkább kutya, mint biztos választás és társ, mint egy másik ember, aki ki tudja, milyen és hogy reagál.

21F

2012. júl. 9. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!