Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? L/16

Figyelt kérdés
Van egy fiú (F/18), akivel már szinte fél éve megvan ez barát kicsit több viszonyunk, amikor Ő akart velem járni, együtt lenni akkor Én jöttem össze mással, neki volt közben barátnője, és mivel nem éltem a lehetősséggel, együtt vannak mai napig, csak nem olyan sokat találkoznak, hiszen távkapcsolat, de már volt sok közös élményük. Nem igazán szeretheti, hiszen párszor már megcsalta. Utóbbi napokban találkozgattunk, aranyos volt, oda figyelt rám, megcsókolt, petting is volt ( de én nem csináltam neki semmit) És többet nem engedtem, mivel van barátnője. Azt mondta, hogy még nem tudja mi legyen. Most oda van Balatonon, nekem azt mondta hogy unokatestvérével, de kiderült, hogy a csajával van oda, és hazudott nekem. Nem írtam neki, hiszen ő ígérte hogy ír, de mivel ott a csaja, így gondolom nem akar, fél a lebukástól. Azt mondta, hogy ahogy hazaért ( pénteken) keres és találkozzunk. Én nem tudom mit tegyek... De egyre jobban kezdem érezni hogy szeretem, hiába hazudott. Ilyen helyzetben mit tegyek?
2012. júl. 9. 14:10
 1/7 okoska31 ***** válasza:

Ügyes srác.

Két helyszín, két csaj.

Én a helyedben lebuktatnám a csaj előtt, aztán essen két szék között a padlóra!

2012. júl. 9. 14:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Elmesélte nekem hogy már 3 hónapja nem feküdtek le a barátnőjével, pedig lett volna alkalmuk. ( gondolom ezt most bepótolják), és hogy ellaposodott a kapcsolatuk, ezt állítja, de még is vele van.
2012. júl. 9. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
A srác max csak dugni akar veled. És mivel engedted, hogy a pinádba turkáljon, így már nem is fog komolyan venni... Hiába szereted, ezt már buktad.
2012. júl. 9. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
haha, jó hülye vagy már bocs. Ha lenne eszed tudnád, hogy ezt veled is jó eséllyel el fogja játszani :D Bár Én nem kívánok rosszat, de a leírtak alapján a srác jól csinálja.
2012. júl. 9. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:

És te elhitted neki, hogy nem feküdtek le 3 hónapja:)

De kis naiv vagy.

Ha abban is hazudott, hogy kivel van akkor miért ne hazudna másban is?

2012. júl. 9. 14:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért csókolózól és pettingelsz egy fiúval akinek barátnője van? Ennyire szereted lealacsonyítani magad? Én mindig elvárom, hogy ha egy fiú akar valamit tőlem, akkor dobja a nőjét, addig mit se kap belőlem. Nem vagyok ló helyett szamár és nem vagyok másodhegedűs.

Komolyan mondom, néha elborzaszt a mai tizenéves korosztály, pedig mi se voltunk épp szűzlányok, de ez, hogy fűvel-fával 16 évesen miközben a másiknak kapcsolata van... eh...

2012. júl. 9. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Menj bele, érezd át, gondolkozz, ess kétségbe, szenvedj, élvezd, és bukj nagyot vagy légy boldog! Erről szól az élet mindig tanulunk valamit.

29F

2012. júl. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!