Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza ezt nálam? ("Történet" alul)
Nem tudom hogy a kérdés ide illő-e, de nem találtam jobb rovatot neki :S. Szóval a kérdésem a következő: Imádom az animek-at (japán rajzfilm) nem a kicsiknek valóról van szó ha nem azokról az animek-ről amik 16-18-as korosztályt veszi "célba"szal az ilyen szerlemi történetek stb. amiben van szerelem. És itt a kérdés:
Szeretem többször vissza nézni a szerelmes jeleneteket: csók, ölelés...stb. de kimondottan azt a pillanatot nem egy egész anime-t! Na de mégis 17 éves fiú vagyok normális ez?
persze h normális, járunk?:D:D
18L
1.vsz THX a választ
2.vsz ez nem társkereső :P :D
3.vsz nem hajtok más b.nőjére ;)
Szerintem hamar lesz barátnőd .... :D
Még én is ismerek vagy 3 mangás csajt... :D
figyu sztem tökre normális :D én is fiú vok, nemsokára 17 és imádok mangafilmeket nézni (persze otthon, titokban)és ezek erotikus mangák (pl. Luve wave)én ilyeneket sokszor visszanézem (és kiverem rá a farkam :D)
fel a fejjel amíg van! :D
en is szeretem az animet , es vissza szoktam nezni en is sztem jo dolog, ha egy fiu romantikus .
Jarunk ?:D xD
jah es meg egy dolog:
-az animeket nezok szinte mindiog visszatekerik :D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!