Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondol mindenki rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondol mindenki rám olyan helyzetbe, ami nem is rám vall?

Figyelt kérdés

Voltam egy táborba.

Van ott puszi posta. Ami annyi, hogy írsz egy levelet és az illető megkapja. Tiszta hülyeség.

Szóval az egyik puszi posta osztása után odajött hozzám egy srác, hogy miért írok szerelmes levelet neki más nevében. De nem én írtam.

Azt nem értem, hogy én hogy jövök a képbe. Addig nagyon jóba voltunk egymással. Honnan veszi, hogy pont én írtam.

2012. júl. 8. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Onnan h jóban voltatok.
2012. júl. 8. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
elsőé a pont:D ez most miért kérdés?:O
2012. júl. 8. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, rólam meg mindenki azt hiszi, hogy barátnőm van, sehol se látnak senkivel, de mindenki ezt gondolja.

Kissé kellemetlen.

2012. júl. 8. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!