Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Már nagyjából fél éve vagyunk együtt, mindig ő fizetett minden randinknál. Mondtam többször, hogy én szeretnék, de rendszerint elállt ettől az ötlettől.
Lelki furdalásom van és kissé kellemetlenül érzem magam, mert "kieszem a tárcáját" és egy kissé önállótlannak érzem magam ettől.
Az előző barátaim ha fizettek is, utólag a szemembe mondták, hogy mennyit költöttek rám, holott én igyekeztem mindig is a legolcsóbb lehetőségeket választani.
Elsősorban fiúk/férfiak válaszait várom a problémával kapcsolatban.
AvernusTriad: ez nem HÜLYE hagyományos nevelés, hanem egyszerű elegancia. S valójában te is ugyanazt teszed amit a kérdező barátja, ha gáláns akarsz lenni. De ha nem akarsz az lenni, akkor csak egyszerűen dugni akarsz, s még csajjal fizetteted a saját cehjét. Na ez aztán gáláns, barátom
Kérdező: még CSAK féléve vagytok együtt. Tudod ő fiú/férfi bizony ez manapság is számít az igazi férfiaknak. Régen ők védték meg a nőket a éhínségtől, meg a farkasoktól. :D Mostanra ennyi maradt. Hagyd hagy fizessen, kérdezd meg tőle időnként, hogy beszállhatnál-e a költségekbe. Mozijegy stb.stb. De ne erőltesd. Amikor már komolyabb lesz a kapcsolat, akkor nyíltabb lesz ő is ebben a kérdésben. Ha pedig nem komoly kapcsolat - mint a korábbiak - akkor meg nem mindegy, mit mond a végén? Ha te megtettél mindent, akkor ne te hibád legyen ez!! Szóval NO PARA. Jól csinálod.
35F
ui: Így az elején én sem hagynám, hogy fizess! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!