Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Már nagyjából fél éve vagyunk együtt, mindig ő fizetett minden randinknál. Mondtam többször, hogy én szeretnék, de rendszerint elállt ettől az ötlettől.

Lelki furdalásom van és kissé kellemetlenül érzem magam, mert "kieszem a tárcáját" és egy kissé önállótlannak érzem magam ettől.

Az előző barátaim ha fizettek is, utólag a szemembe mondták, hogy mennyit költöttek rám, holott én igyekeztem mindig is a legolcsóbb lehetőségeket választani.

Elsősorban fiúk/férfiak válaszait várom a problémával kapcsolatban.

2012. júl. 8. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Le akar kötelezni! Pontosan tartsd nyilván, mennyit költött rád, aztán ha előhozakodik vele, vágd hozzá a pénzt!
2012. júl. 8. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és én is fél éve vagyok 1ütt a barátommal,nálunk is ez a helyzet és nem éti meg,h ez nekem kellemetlen....mindig azt mondja,h neki megalázó lenne ha én fizetnék és,h őt nem így nevelték,h megengedje,h neki egy lány fizessen.Sajnos nem tudok ellene tenni semmit, a legrosszebb az,h már páran célozgatak is,h tuti a pénzéért vagyok vele mert ugye mindig azt látják,h ő fizet nekem mindent....nekem ez olyan szaar és nem lehet vele megbeszélni ezt....
2012. júl. 8. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
elírtam *célozgattak
2012. júl. 8. 13:58
 4/5 AvernusTriad ***** válasza:
Hülye hagyományos nevelés :/ Nekem semmi problémám azzal, ha a nő is fizet. Szeretek gáláns lenni, de nem kényszerből. Valahol egyensúlyban kell tartani az ilyen kiadásokat, de sosem vetném a szemére, hogy ennyit vagy annyit költöttem rá...elvégre én akartam.
2012. júl. 8. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:

AvernusTriad: ez nem HÜLYE hagyományos nevelés, hanem egyszerű elegancia. S valójában te is ugyanazt teszed amit a kérdező barátja, ha gáláns akarsz lenni. De ha nem akarsz az lenni, akkor csak egyszerűen dugni akarsz, s még csajjal fizetteted a saját cehjét. Na ez aztán gáláns, barátom

Kérdező: még CSAK féléve vagytok együtt. Tudod ő fiú/férfi bizony ez manapság is számít az igazi férfiaknak. Régen ők védték meg a nőket a éhínségtől, meg a farkasoktól. :D Mostanra ennyi maradt. Hagyd hagy fizessen, kérdezd meg tőle időnként, hogy beszállhatnál-e a költségekbe. Mozijegy stb.stb. De ne erőltesd. Amikor már komolyabb lesz a kapcsolat, akkor nyíltabb lesz ő is ebben a kérdésben. Ha pedig nem komoly kapcsolat - mint a korábbiak - akkor meg nem mindegy, mit mond a végén? Ha te megtettél mindent, akkor ne te hibád legyen ez!! Szóval NO PARA. Jól csinálod.

35F

ui: Így az elején én sem hagynám, hogy fizess! ;)

2012. júl. 12. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!