Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, leszbik, bi-k - Szerintetek is értelmetlen dolog a felvonulás?
Ismerek pár meleget és szerintem legalább 75%uk azt mondaná hogy ennek egy ilyen országban semmi értelme, ezért nem megy, sőt mi több: elítéli ha valaki felvonul mert miattuk nézik le azokat, akik a 4 fal között csinálják a dolgokat. Pl. én is hasonlóképpen gondolkodok. Nektek mi a véleményetek? Ha sok ilyen ember van köztünk akkor meg milyen emberek vannak ott kint? :D
Ja, és mivel a kérdés a meleg kulcsszót tartalmazza így csak azok válaszoljanak akik érintettek a témában, a homofób válaszadók válaszaikkal csupán Coming out-olási lehetőségeket kapnak :D
Én nem vagyok ellene, de biztos, hogy nem állnék be a felvonulók közé. Szerintem semmi értelme nincs.
Azok, akik megpróbálták itt megvilágítani a felvonulás célját, azoknak megint csak nem sikerült. Értem, mit akarnak elérni, de ezen egy pride sose fog segíteni. Az emberek ezt nem veszik komolyan. Engem személy szerint hidegen hagy. Ha valaki jófej, jó kolléga, barát, akkor tisztelem és szeretem, a legutolsó dolog ami érdekel, hogy kivel dől ágyba. Legyen ez mindenkinek a magánügye.
A meleg emberek teljesen ugyanolyan emberek mint a heterók és ez az egész meleg kérdés már iszonyúan el van túlozva és túlbonyolítva. Ezért van mindenkinek már ebből elege. Ha mindenki a maga dolgával foglalkozna, a világ egy kicsivel jobb hely lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!