Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy pasi mackós, az édes, meg jó is lehet, de ha egy lányon fölösleg van, az már egy tehén?

Figyelt kérdés
Jó én bevallom,kövér vagyok!179!78kg!És én teszek ellene,mert 87ről indultam,72 lettem,alig ettem,csak azért,hogy valaki rámnézzen!Hát nem így lett.Most egy kicsit visszaszedtem,de már ment le ,és folytatom!Nekünk miért kell nyomulni,hogy deszkák legyünk,míg ők piálnak,és zabálnak,és rájuk mondják:mackós!Ha egy csaj csinálja ugyanezt:Dagadt disznó!Miért?
2009. júl. 10. 23:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

17 évesen már házasodtál?

: /

2009. júl. 11. 02:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezzel a magassággal nem vagy kövér kategória, inkább teltkarcsú. Ne legyél deszka, a férfiak többsége hidd el szereti, ha egy nőn van mit fogni. Valami más oka lehet, hogy nem találsz párt, mert láthatod, hiába fogytál le, akkor sem sikerült. Talán túlságosan görcsös vagy. Először is fogadd el magadat, ne görcsölj azon, hogy párt találj, hanem szórakozz, bulizz, add önmagadat és ha egy vidám husis csajt látnak a fiuk, meg fognak találni.
2009. júl. 11. 07:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Nézd a másik oldalról: ha egy lány vékony, akkor az bombázó, ha egy fiú vékony, akkor az gebe és girhes. Szerintem ez is a média hatása sajnos :(
2009. júl. 11. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:
22 évesnek: hát akkor őszintén gratulálok nektek, a gyerekekhez is, nem semmi, h 14 éves korotok óta együttvagytok, aztán házasság is és még gyerek is. tényleg nagyon jól meglehettek, főleg h látszik h a férjed is nagyon odáig van érted. gratulálok,!
2009. júl. 11. 10:56
 15/16 anonim válasza:
Az én teóriám a következő: a vékony lányoknak nagyobb az önbecsülésük, mert a média által sugallt "normáknak" megfelelnek, ezért sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnnek. Akin van egy kis plusz, az úgy érzi, hogy ő már nem tartozik a top kategóriába, ez a hangulatán is meglátszik. Azért gondolom így, mert nekem is van jópár kiló fölöslegem és csak néhány kg ment le komoly edzés és életmódváltás után. Hiába csak 3 kg-val mutat kevesebbet a mérleg, sokkal egészségesebb vagyok és e miatt jobban érzem magam a bőrömben, és ezt rengetegen megjegyezték. Mindenki azt mondja, hogy sokat fogytam, pedig csak a hozzáállásom változott. Magamat nem úgy kezelem, mint egy tehént, hanem, mint egy egészséges, karbantartott testben élő személyt, még így a plusz kilókkal együtt is.
2009. júl. 11. 17:10
 16/16 anonim ***** válasza:

minden a média hibája, amugy szertintem sem vagy kövér! a magasságodhoz megfelelő a súlyod! énpl. 158cm és 60kg vagyok, szertinem ez a sok :S. 15kgval több is voltam, egy ember miatt elkezdtem koplalni, és semmi nem lett a dolgobol... neki egy még mindig nálam vékonyabb (és szebb) lány kellett... úgy érzem még 1x neki kell mennem a fogyókurának, hogy végre szeressen valaki. :/

és szerintem az "izomagyú" pasasok sem jönnek be sok nőnek... :/ engem kifejezetten taszitana egy ilyen "lufi" :S

16L.

2009. júl. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!