Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy pasi mackós, az édes, meg jó is lehet, de ha egy lányon fölösleg van, az már egy tehén?
én 100 kiló vagyok, a párom pedig a környék legtutibb pasija, de a deszka lányokat mindig is lepattintotta. Van már 2 gyerekünk, 8 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok.
Rengetegen környékezik, de mindenkinek azt mondja, hogy olyat, amilyet én tőlem kap, nem tuna neki senki adni. Szeret, és nem zavarja, hogy én elhíztam a szülések után.
Tudom, hogy nem csal meg, mert munkából egyből hazajön, meg nem is az a típus.
Szinte minden nap szeretkezne, de a gyerekektől már nem lehet olyan szabadon, mint régen. De mindig próbálkozik. Sokan mondták már neki, hogy hogy tud egy ilyen nővel együtt élni, de majdnem nekiugrott az illetőnek, így már tudják, hogy egy rossz szót nem szólhatnak rám.
Nem minden kövér nő szenved a súlya miatt, engem Istennőként kezel a párom.
Ezt csak egy példának írtam, nem kell elkeseredni, nem vagyunk egyformák. Ki ezt szereti, ki azt. Előbb-utóbb mindenki megtalálja a párját.
22/l
Héhé stop. Nagyon kevés nő szereti a kifejezetten duci 'mackós'pasikat. Inkább a nagyon izmos pasikat, az izmosan macisakat, akiken az izom sok nem a háj. És azt ugyanolyan nehéz elérni mint a fogyást.
A pasik sem a csontkollekciókra hajtanak ez is csak a média balfassága, ahány pasit ismerek, mind előbb csorgatja a nyálát egy jó nőcis nőre, fenékkel, mellel, kis husival, mint egy deszkára. Sokkal jobb érzés egy pl 165/55-60 kilós nőt simogatni mint egy olyat akinek már a csontjai kiállnak a bordáit fogdossa az ember.. ennyi.
14 voltam, ő 19.
8 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok.
Van 2 gyerekünk. Lányunk 4, a fiunk pedig 3 éves.
az első kommentemben azt írtam, hogy 4 éve vagyunk házasok, most gondolkodtam, hogy már nem is 4, hanem lassnan 5!
3 év után házasodtunk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!