Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy pasi mackós, az édes, meg jó is lehet, de ha egy lányon fölösleg van, az már egy tehén?

Figyelt kérdés
Jó én bevallom,kövér vagyok!179!78kg!És én teszek ellene,mert 87ről indultam,72 lettem,alig ettem,csak azért,hogy valaki rámnézzen!Hát nem így lett.Most egy kicsit visszaszedtem,de már ment le ,és folytatom!Nekünk miért kell nyomulni,hogy deszkák legyünk,míg ők piálnak,és zabálnak,és rájuk mondják:mackós!Ha egy csaj csinálja ugyanezt:Dagadt disznó!Miért?
2009. júl. 10. 23:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
sztem legalább annyi lánynak nemjönnekbe a mackós pasik, mint ahány pasinak a ducibb csajok.
2009. júl. 10. 23:18
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
mert gondolom a férfi minél nagyobb,rátermettebb, olyan a hatás hogy annál nagyobb védelmet tud nyújtani a nőnek. a nőkben meg a törékenységet, védelmezhetőséget nézik.
2009. júl. 10. 23:22
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Jah teljesen egyetértek veled, ez sajnos így van. Ugyanez a helyzet azzal, ha egy pasi állandóan csajozik azt kevésbé ítélik el, mint ha egy csaj csinálja ugyanazt....
2009. júl. 10. 23:23
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

én 100 kiló vagyok, a párom pedig a környék legtutibb pasija, de a deszka lányokat mindig is lepattintotta. Van már 2 gyerekünk, 8 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok.

Rengetegen környékezik, de mindenkinek azt mondja, hogy olyat, amilyet én tőlem kap, nem tuna neki senki adni. Szeret, és nem zavarja, hogy én elhíztam a szülések után.

Tudom, hogy nem csal meg, mert munkából egyből hazajön, meg nem is az a típus.

Szinte minden nap szeretkezne, de a gyerekektől már nem lehet olyan szabadon, mint régen. De mindig próbálkozik. Sokan mondták már neki, hogy hogy tud egy ilyen nővel együtt élni, de majdnem nekiugrott az illetőnek, így már tudják, hogy egy rossz szót nem szólhatnak rám.

Nem minden kövér nő szenved a súlya miatt, engem Istennőként kezel a párom.

Ezt csak egy példának írtam, nem kell elkeseredni, nem vagyunk egyformák. Ki ezt szereti, ki azt. Előbb-utóbb mindenki megtalálja a párját.

22/l

2009. júl. 10. 23:25
 5/16 A kérdező kommentje:
Persze a csaj egy rib@nc,de a pasi meg egy Bika!Bár én is lennék inkább 20kgmal könnyebb...akkor már én is számításba jönnék náluk.De ez van.Köszönöm a komikat:)
2009. júl. 10. 23:26
 6/16 anonim ***** válasza:

Héhé stop. Nagyon kevés nő szereti a kifejezetten duci 'mackós'pasikat. Inkább a nagyon izmos pasikat, az izmosan macisakat, akiken az izom sok nem a háj. És azt ugyanolyan nehéz elérni mint a fogyást.

A pasik sem a csontkollekciókra hajtanak ez is csak a média balfassága, ahány pasit ismerek, mind előbb csorgatja a nyálát egy jó nőcis nőre, fenékkel, mellel, kis husival, mint egy deszkára. Sokkal jobb érzés egy pl 165/55-60 kilós nőt simogatni mint egy olyat akinek már a csontjai kiállnak a bordáit fogdossa az ember.. ennyi.

2009. júl. 10. 23:30
 7/16 anonim ***** válasza:
tuti h a bomba csajok nem a gebék:D én mindig azt hallom h jó nőből 100kiló is kevés:D akkor én még hízhatok egy 40-t:D
2009. júl. 11. 00:01
 8/16 anonim ***** válasza:
a 22 éves nőtől kérdeznémn, hogy aztírta 8 éve vannak együtt. akkor 14 éves voltál mikor összejöttetek? bocs az OFF-ért, de ez nagyon érdekel. amúgy már válaszoltam, első voltam.
2009. júl. 11. 00:02
 9/16 anonim ***** válasza:

14 voltam, ő 19.

8 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok.

Van 2 gyerekünk. Lányunk 4, a fiunk pedig 3 éves.

2009. júl. 11. 00:07
 10/16 anonim ***** válasza:

az első kommentemben azt írtam, hogy 4 éve vagyunk házasok, most gondolkodtam, hogy már nem is 4, hanem lassnan 5!

3 év után házasodtunk össze.

2009. júl. 11. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!