Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is állandóan betámadnak az idősebb férfiak?
Figyelt kérdés
Főleg az aljanépére gondolok.Állandóan bámulnak,ez még nem érdekel,de amikor az egyik a bolt előtt elállta az utam,akkor már egy kicsit megijedtem.Mi a francokat csináljak ezekkel?Már eléggé félek tőlük.Üssem meg?Szerencsére nem vagyok gyenge,csak még soha életemben nem verekedtem.Ja és nem nézek ki feltűnően,tök átlagos vagyok.A rövid nadrágot,meg hasonlókat is ezek miatt kerültem,de ilyen melegben már nem bírom,muszáj rövid gatyában lennem.Mit csináljak velük legközelebb?2012. júl. 7. 13:04
11/23 A kérdező kommentje:
9 Marhára fognak hiányozni a "de jó a csöcsöd,megbaßnálak" beszólások.Már most könnyezek a hiányuktól.
10 Azért vagyok elszállva magamtól,mert bánt,hogy úgy viselkednek velem,mint egy ri.bivel?Azta,milyen beképzelt vagyok.Én kérek bocsánatot,amiért nem vagyok 100%-ig érzéketlen.
2012. júl. 7. 20:10
12/23 anonim válasza:
9-es azért elég durva feltételezni, hogy az apja is ilyen, ne a sajátodból indulj ki... amúgy nekem is beszólnak, pedig 35 vagyok, hányszor kell még betölteni a 30-at hogy ne legyek vonzó a bunkóknak?
13/23 anonim válasza:
Apámból nem tudok kiindulni mert halott.Viszont én közel a negyvenhez elváltam egy 23-éves tüneményért.Akivel azóta a világ legjobb kapcsolatát éljük.Speciel én előtte is max 30-ig néztem meg a hölgyeket.
14/23 A kérdező kommentje:
13 Csak nehogy lecseréld majd egy újabb 23 éves tüneményre,hogyha majd belőle is veterán feleség lesz.
2012. júl. 9. 13:59
15/23 anonim válasza:
Nem ártana tisztázni az életkorokat. Milyen az az "idősebb férfi", 30 éves, 50, 70?
16/23 anonim válasza:
Nincs tervben,hiszen a legszebbet nincs mire cserélni.Kiéltem magam,jó volt szép volt,most a legjobbal vagyok és ez elég.
17/23 A kérdező kommentje:
40+
2012. júl. 9. 18:54
18/23 A kérdező kommentje:
Faterom 45 éves.:S
2012. júl. 9. 18:54
19/23 anonim válasza:
Mondd a szemébe a következőnek, hogy "kéne a fiatal husi, mi, papa? Hát nem fogsz kapni, mert vén szar vagy". Ettől garantáltan leakad rólad. Vagy agyonüt.:)
20/23 A kérdező kommentje:
Akkor majd teszek egy féltéglát a táskámba:D
2012. júl. 9. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!