Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg nek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg nek?

Figyelt kérdés
Van egy srác, osztálytársam és szerelmes belém, de nekem nem tetszik... Mit csináljak?

2012. júl. 7. 06:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondd,hogy TAKARODJ NEM VAGY AZ ESETEM :D
2012. júl. 7. 07:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem szeretném megbántani, mert osztálytársan...utána nem bírnék ránézni sem
2012. júl. 7. 07:28
 3/9 anonim ***** válasza:

ha jóban vagytok akkor mondd neki azt, hogy nem szeretnéd tönkretenni a barátságotokat

legalábbis én ezt mondtam, mert nem akartam megbántani

2012. júl. 7. 08:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, jóban vagyunk és ezt fogom mondani... :)
2012. júl. 7. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy a lányokat szereted.
2012. júl. 7. 10:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Jajj, dehogy mondok ilyet... a barátnőim elmenekülnek :)
2012. júl. 7. 12:27
 7/9 anonim válasza:
Mond neki hogy foglalt vagy.és hogy reméled nem haragdik meg rád.
2012. júl. 7. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

én még azt is hiába mondom, hogy van barátom :D csak ilyen válaszokat kapok rá,hogy "az nem baj" "az engem nem érdekel" meg ehhez hasonlókat szóval nálam nem válik be ha azt mondom foglalt vagyok(pedig tényleg az vagyok) :D

2012. júl. 7. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ha lány lennék, tuti azt mondanám, hogy lányokat szeretem, utána meg a barátnőim hátha kedvet kapnak egy kis eksönhöz, velük is kipróbálnám és mindenki boldog lenne. :D
2012. júl. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!