Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyiket szeretitek jobban egy lányon, miniszoknya vagy rövidnadrág?
Én férfi vagyok.
A miniszoknyás csajokon átlendül a szemem. Vagyis úgy fogalmazok, nem nézem meg őket.
Ha szándékosan azt akarod, hogy a pasik megnézzenek, akkor egy kis rövidnadrág :)
Igen ott feszül a popó, de attól még nem kvás! Akkor mi férfiak hímkvák lennénk? Mert én pl. csak farmert hordok! És ha merevedésem van, rögtön kiszúrni, a seggemet is kidomborítja!
Szal ez hülyeség. Ha férfinak szabad, nőnek is. Szóval hordj, rövidnadrágot x) Sokkal több bájod lesz x)
nekem a miniszoknya jobban tetszik de nem a feszülős hanem az a nagyonrövid libbenős :D :P
18/F
Na most ez olyan, hogy kinek mi...
Pl amikor látom ezeket a 90 kilós csajokat, akik fölveszik a miniszoknyát meg a p.csanacit, az mindenképpen gusztustalan.
De amikor egy gömbölyű seggű, sportos csaj elhalad mellettem, akinek mind a miniszoknya mind a naci ráfeszül a fenekére, akkor ahány pasi ott van a közelben, az mind megbámulja. :D
Úgyhogy szerintem nem a szoknya v. a nadrág a kérdés, hanem hogy van e tested hozzá, hogy hord?
A szoknyát! De nem csak mini van ám!
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!