Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lány ok mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány ok mi a véleményetek az olyan fiukról?

Figyelt kérdés

Akik nem mernek a szemetekbe nézni zavarba, jönnek a közeletekben

És elégé félénk és visszahúzódok. Nem szolnak senkihez.

17/f

2012. júl. 6. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:

imádom az ilyen tipusokat

19L

2012. júl. 6. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem bírom az ilyen pasikat. Egy férfinak legyen önbizalma, lehet valaki kövér, pattanásos, és kifejezetten nem népszerű külsejű, ha van önbizalma, akkor a lányoknál is nyerő. A kisugárzás a lényeg.
2012. júl. 6. 18:26
 3/10 kendrazoltan ***** válasza:
Az, hogy nem egyenesek....bár nem vagyok lány, de ezt nyugodt szívvel állíthatom. Aki kerüli a szemkontaktust és a közösségi tevékenységeket, az elhatárolódik a többi embertől, fél a visszautasítástól, általában nem meri kinyilvánítani saját véleményét...a szemkontakt hiánya azt feltételezi, hogy nem vagy egyenes, mintha mindig szégyellnéd magad valamiért, amit el sem követtél...
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Kisfiúk, akiknek inkább még a játék való. Meg persze a nyelvtan tanulás.
 5/10 anonim ***** válasza:
lehet velük jóba lenni, csak én sem akarnék tőlük "többet" ha látom h ilyen nyuszi. figyelj, nincs más mód, gyakorolni kell. beszélgetni és beszélgetni aztán rájössz h nem is gáz.
2012. júl. 6. 18:32
 6/10 anonim válasza:

Jó tanács:

Kezdj el valamilyen küzdősportot űzni, nekem meghozta az önbizalmat ;) (18F)

2012. júl. 6. 18:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, nem is volt még barátnőm.

22F

2012. júl. 6. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:

"lehet valaki kövér, pattanásos, és kifejezetten nem népszerű külsejű, ha van önbizalma, akkor a lányoknál is nyerő"

Ezt nem gondolod komolyan! :D Az összes ilyen beképzelt ismerősöm (mellesleg valószínűleg csak kompenzálnak a beképzeltséggel) ledumálhatja a csillagot az égről, akkor sem lesz csajuk.

Ha félénk a fiú, az egyébként nem gond, ha kicsit szégyellős, az sem, de valahogy adja a lány tudtára, hogy vonzódik hozzá! EGYÉRTELMŰEN! Még ha félénken is teszi. Ami még nagyon fontos: ne legyen problémás, sértődékeny, kínlódós, önmagával folyton problémázó-hezitáló.

Ha félénk félénk, pont.

De akkor ne akarjon más lenni, vagy ha más akar, hát legyen. Csak ne KÍNLÓDJON! Mert hosszú távon ez az egy, amit nehezen lehet bírni.

Arra célozok, amikor például nyafog, hogy ő miért nem menő gyerek, ráadásul ezt a vele kedves barátnője előtt, aki biztosítja róla, hogy szereti, elfogadja, mégis folyton ezt a kínlódást kell hallgatnia.

Pasik, gondoljatok bele, ti sem viselitek el hosszútávon az olyan lányokat, akik folyton nyafognak, hogy nem elég jók, nem elég szépek, nagy a fenekük, stb, és ez visszatérő téma naponta 5x.

2012. júl. 6. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:

De komolyan gondoltam.. :D És szerintem kicsid félreértelmezed, mert ha valakinek van önbizalma az nem azt jelenti, hogy ledumálja a bugyit a lányról, hanem hogy látszik rajta, hogy tisztában van vele, hogy nem rossz pasi, anélkül , hogy ezt fűnek fának reklámozná. Nekem pedig rengeteg olyan ismerősöm van, akik nem néznek ki jól, mégis a legjobb csajok ácsingóznak utánuk...

22/L

2012. júl. 6. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor sok sikert neked a "kövér, pattanásos" fiúkhoz, nálam egeket verő önbizalommal sem lenne sikerük, de úgy tűnik, nekem túl sokat számít a külső. Ez van. :)

(És nem leszólni akartam őket, távol álljon, örülök, hogy egyes csajoknak bejönnek) :)

2012. júl. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!