Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/32 A kérdező kommentje:
18-as, Te is olvasod? Férfi vagy vagy nőként kommenteltél?
2012. júl. 6. 18:18
22/32 anonim válasza:
Ha az elhízott, akkor nálad tényleg probléma van a fejedben... Az nem elhízott, hanem ilyen egy egészséges NŐ. Nem piszkefa, nem csontváz, nem zsírgolyó, hanem egy pocis, cicis, fenekes nő.
23/32 anonim válasza:
amit belinkeltél sztem egyeltaláán nem szép és tényleg úgynézki mint akit éheztetnek... Aki sportal éri el a vékonyságot az nem így néz ki hanem izmos, szálkás.. sokat vok konditeremben úgyhogy látom... hidd el, ez már nem szép
24/32 anonim válasza:
gusztustalan, összetörne ha úgy istenigazából megdugnám
25/32 anonim válasza:
A 18-as nő. :)
Shapeshifter blogját olvasom, értékelem amit elért, de az ő jelenlegi állapota már nekem is egy kicsit sok, annyira vékony nem szeretnék lenni. Ugyanakkor kíváncsi leszek, hogy milyen formát ér el a jövőben.
Viszont a 19-es által belinkelt első képen én is egy általam óhajtottnál több felesleggel rendelkező nőt látok.
A második kép már jobb.
26/32 anonim válasza:
Túl vékony. A lényeg meg nem látszik. (az arca)
28/32 anonim válasza:
Izmos? Mutasd már meg hol... egy deka izom nincs a csajon, és elérte, hogy kb egy deka zsír se legyen, de legalábbis nagyon alacsony testzsírszázalék, ami nők esetében nem egészséges. Függ a kiindulástól, de általában először izmot növelünk, emellé szükségszerűen zsírosodva, majd utána adjuk le a zsírt.
29/32 anonim válasza:
ne akarj ilyen lenni,mert 5-10 perc után összeroppannál ha ágyba kerülsz egy férfivel...
30/32 anonim válasza:
Pfeej..anorexiás, nem szeretem az ilyen csajokat. Zörög ha az ember hozzáér.
Pár kommenttel ezelőtt vki belinkelt 2 csajt, na ők szépen néznek ki, nem látszik a csontjuk, szép has, formás mell.
De a kérdező által linkelt kép nálam az undort hozza elő. Manapság minden csaj anorexiás akar lenni?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!