Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/32 anonim válasza:
Hát ruhában még orgazmsom is lenne tőle, de sose vinném ágyba, mert a csont simogatássa kissé undorító.
Vagyis annyira biztos, hogy ne legyen merevedésem.
12/32 anonim válasza:
Az a véleményem róla, hogy abszolút nem szépen vékony... ne akarj ilyen lenni, kifejezetten csúnya, semmilyen nő formája nincs. Ő egy két lábon sétáló csontváz.
13/32 anonim válasza:
Csontokkal csak a kutya játszik:-))
14/32 anonim válasza:
Betegnek látszik. Ne akarj ilyen lenni...
15/32 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha sok sok sporttal érte el mindezt? Nekem valahogy éppen az tetszett meg, hogy nem girnyó, hanem izmosabb vékony. De ha Ti azt mondjátok...
2012. júl. 6. 18:09
16/32 anonim válasza:
Nem, a sok sporttól nem ilyen lesz valaki. Lehet, hogy sportolt, de éhezett is, erre rátenném a fizetésem.
17/32 A kérdező kommentje:
Nem éhezett, a blogja erről is szól, de nem ez az alapkérdés. Köszönöm aki válaszolt.
2012. júl. 6. 18:12
18/32 anonim válasza:
16-os!
Elvesztenéd! Inkább add nekem! ;)
Olvass bele a blogjába. Nem éhezett egy percig sem.
Kemény edzés és tudatos táplálkozás. Nem akar ilyen vékony se maradni, nem ez a végső állomás. A következő lépése az lesz, hogy az izmait gyarapítja tovább.
19/32 anonim válasza:
20/32 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, érdekes amiket linkeltél. Én az első képtől már jobb vagyok, és soha többé nem akarnék olyan lenni. Felvetődik bennem, hogy alapvetően másra vágynak a férfiak, mint a nők, és ez elég nagy probléma. Nekem amit ideálisnak mutattál, az egészen konkrétan elhízott kategória.
2012. júl. 6. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!