Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire isztok sokat buli közben? Van, hogy nem emlékeztem részletekre vagy, hogy cikk-cakkban mentek haza? .
Én fiú vagyok és a haverjaimmal kb. havonta egyszer megyek csak bulizni. De akkor kb. mindig kanyarogva jutunk haza, de gyakran van olyan is, hogy kiesik 1-2 dolog.
Nálatok is van ilyen???
Volt már ilyen, de azóta mindig vigyázok, hogy hol a határ ... :)
19/L
jaja, előfordul..
régebben sose volt olyan, hogy nem emlékszem valamire, ez mostanában fordul elő inkább. amúgy hááát egy rendes 'bulin' vagy 'ivászatnál' nálam elfogy egy fél üveg whisky + több-kevesebb bor vagy sör.
18L
Értem. Nos, a fiúk hajlamosak sokkal többet inni. Nagyon sok haverom van akinél már volt olyan, hogy nem tudja, hogy jutott haza. Lányt viszont max. 1-2-t ismerek ilyet. (Talán ennyit se.) Ezért vagyok kíváncsi.
:)
Előfordul :D
Azért annyit sosem iszok, hogy ne emlékezzek semmire, de azonkívül minden...
Nekem sajnos sok ilyen volt, pedig nem vagyok a legnagyobb ribi..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!