Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi pajtásaim nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi pajtásaim nektek milyen lányok tetszenek (kinézetre gondolok ebben az esetben)?

Figyelt kérdés
Nekem főleg a barna vagy szőke haj, ritkább esetekben a vörös. A barna és zöld szemű lányok is szépek, de van valami, ami a kék szemben engem valamiért nagyon megfog :S Ti hogy vagytok ezzel?

2012. júl. 6. 13:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
59%
ezegyre sz*rabb :D
2012. júl. 6. 14:08
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Huuu

Fuss neki meg egyszer, meg mindig nem az igazi...

Szoval szerintem 20 valasz elegedno neked, most probalunk segiteni ,hogy lenne az a kerdes ertelmes.

Na fuss neki ujra es ha megfelelo akkor jelzunk

2012. júl. 6. 14:09
 23/29 A kérdező kommentje:

De komolyan mindig a hibára kell figyelni? Amikor leírtam ki akartam javítani, csak nem lehet...

PS: Nekem sem kellene olyan csaj, aki egy névtelen fórum alapján ítél meg egy embert.

2012. júl. 6. 14:10
 24/29 anonim ***** válasza:
82%
Haja legyen hosszú, szőke,barna vagy fekete, a szemszín mindegy, legyen vékony és ne túl magas.
2012. júl. 6. 14:10
 25/29 anonim ***** válasza:
89%

félhosszú barna haj és szem

ne túl magas. 150-170.

lehet nagy a melle, meg a segge, de azt jobban bírom ha kicsi.

legyen kecses járása, ne férfias.

de amúgy meg nézzek rá és fogjon meg benne valami.

volt már hogy szőke zöld szeműért voltam oda, de volt más hogy fekete hajú kék szeműért.

volt hogy csont sovány jött be, de van hogy olyan akin lötyög az úszógumi.

nekem elsősorban az arc a fontos, és a belső.

nem szeretem a vinnyogó lányokat, szeretem ha nem beszél túl sokat és a hallgatásból megértjük egymást.

jelen esetben, siófok aranypartról beszélek, ahol jelenleg is vagyok :D

2012. júl. 6. 14:23
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
25-ös nem menj sehová, jövök :D :P
2012. júl. 6. 14:26
 27/29 anonim ***** válasza:

merre vagy előző?:P

mondjuk szerintem nem ismerkedni járnak a lányok a strandra, de ha bepróbálkozok náluk, olyan ridegek :D

volt hogy rengeteget volt közelemben, mondom én is közeledek. de akkor meg távolodik.

ismerkedni sztem nem lehet itt.

2012. júl. 6. 14:31
 28/29 anonim ***** válasza:
86%

Félhosszú barna haj

Barna szem (szemüveg +1 pont)

Fehér bőr

160 cm körüli magasság

45-50 kg

Smink ne legyen

Természetes, picit hosszabbra hagyott körmök karmolás céljából

Apró mellek

Feszes popsi

Elsőre ennyi jutott eszembe, ugye ez csak a külső.

20/F

2012. júl. 7. 11:51
 29/29 Kaarooliinaa válasza:
100%

egy rohadt szavon kell ennyit variálni meg azon hogy lány e vagy fiú ? gondoljatok bele hirtelen felindulásból is írhatta nem gondolkodott meg aztán ti nem tettetek soha az életben valami olyan dolgot ami másnak bökte a csőrét???

a kérdésre visszatérve a kék szemű különleges a barnából sok van zöld szem ritka vöröses haj ritka szerintem ne a külső számítson hanem a belső :)

2012. júl. 8. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!